MENÜ

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Halil Umut Meler'in

Süper Lig'in 27. haftasında 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da oynanacak Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde Halil Umut Meler düdük çalacak

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Halil Umut Meler'in

Spor Toto Süper Lig'in 27'nci haftasındaki karşılaşmaları yönetecek hakemler açıklandı. 2 Nisan Pazar günü saat 20.30'da Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Halil Umut Meler yönetecek. 27'nci hafta karşılaşmalarında düdük çalacak hakemler şu şekilde;

Haberin Devamı

1 NİSAN CUMARTESİ
16.00 Medipol Başakşehir - MKE Ankaragücü: Abdulkadir Bitigen
16.00 Trabzonspor - Kayserispor: Erkan Özdamar
20.30 Galatasaray - Adana Demirspor: Ali Şansalan

 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 

Fanatik (@fanatikcomtr)'in paylaştığı bir gönderi

2 NİSAN PAZAR
13.30 Ümraniyespor - Konyaspor: Arda Kardeşler
16.00 Giresunspor - Alanyaspor: Turgut Doman
20.30 Fenerbahçe - Beşiktaş: Halil Umut Meler

3 NİSAN PAZARTESİ
20.30 İstanbulspor - Fatih Karagümrük: Atilla Karaoğlan

Türkiye Futbol Federasyonu 27. hafta hakem atamaları ile ilgili şu açıklamaları yaptı;

"Spor Toto Süper Lig'in 27. hafta karşılaşmalarında görev yapacak hakemler ve yardımcıları Dijital Atama Yöntemi ile belirlenmiştir. 02.04.2023 Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş karşılaşmasının hakem triosu manuel olarak atanmıştır."

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Halil Umut Melerin

DERBİLERİN VAZGEÇİLMEZİ HALİL UMUT MELER

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, 2 Nisan günü oynanacak mücadeleyi Hakem Halil Umut Meler yönetecek. Merkez Hakem Kurulu'nun bu atamasıyla birlikte önemli bir detay ortaya çıktı.

DERBİLER HEP ONDA

Bu sezon Galatasaray'ın deplasmanda Fenerbahçe'yi 3-0, Nef Stadyumu'nda ise Beşiktaş'ı 2-1 mağlup ettiği mücadeleleri Hakem Halil Umut Meler yönetmişti.

Meler bu iki maç dışında, Trabzonspor'un Fenerbahçe'yi Akyazı'da 2-0 mağlup ettiği mücadele ile, Galatasaray'ın sahasında Trabzonspor'u 2-1 mağlup ettiği maçlarda da görev aldı.

İŞTE BU SEZON SÜPER LİG'DE YÖNETTİĞİ MAÇLAR

Beşiktaş 0-1 Başakşehir FK
Adana Demirspor 0-0 Galatasaray
Ankaragücü 0-3 Fenerbahçe
Galatasaray 2-1 Beşiktaş
Trabzonspor 2-0 Fenerbahçe
Başakşehir FK 2-0 Antalyaspor
Fenerbahçe 0-3 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Trabzonspor
Fenerbahçe 4-0 Konyaspor
İstanbulspor 3-0 Sivasspor

Halil Umut Meler görev aldığı bu karşılaşmalarda 58 sarı kart ve beş kez de kırmızı kart çıkardı.

Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi Halil Umut Melerin

MELER'İN FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ KARNESİ

Halil Umut Meler'in kariyerinde en fazla görev aldığı maçlar Fenerbahçe maçları. Sarı - lacivertliler, Meler'in yönettiği 32 maçta 19 galibiyet, beş beraberlik ve mağlubiyet aldı.

Fenerbahçeli oyunculara 79 sarı kart ve altı kırmızı kart çıkartan Meler, rakip takımlara ise 88 sarı kart ve altı kırmızı kart gösterdi.

Haberin Devamı

Halil Umut Meler, Beşiktaş maçlarında ise 21 kez görev aldı. Siyah - beyazlılar bu maçlarda, yedi galibiyet, altı beraberlik ve sekiz mağlubiyet aldı.

Siyah - beyazlılar bu maçlarda 47 sarı kart ve beş kırmızı kart görürken, rakipleri ise 66 sarı kart ve üç kırmızı kart gördü.

Halil Umut Meler 3. kez Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde

FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler, kariyerinde 3. kez Fenerbahçe - Beşiktaş derbisinde düdük çalacak. Siyah-beyazlılar, bu mücadelelerden 1 galibiyet, 1 beraberlik çıkarırken, rakibine mağlup olmadı.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında Fenerbahçe ile Beşiktaş, 2 Nisan Pazar günü Ülker Stadyumu’nda karşı karşıya gelecek. Bu zorlu maçta FIFA kokartlı hakem Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ile Kerem Ersoy yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Kadir Sağlam olacak.

Halil Umut Meler, kariyerinde daha önce Beşiktaş ile Fenerbahçe arasındaki 2 karşılaşmada görev aldı. 19 Temmuz 2020 tarihinde Beşiktaş'ın ev sahipliğinde oynanan derbiyi siyah-beyazlılar 2-0 kazanırken, 21 Mart 2021 tarihindeki müsabaka ise 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

Haberin Devamı

İki takım da Meler ile 1'er kez kazandı

Halil Umut Meler, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin; Galatasaray, Trabzonspor ve kendi aralarında oynadığı toplam 12 maçı yönetti. Kara Kartal, 5 karşılaşmada 1 galibiyet, 2 mağlubiyet, 2 beraberlik alırken, Kanarya ise 7 mücadelede 1 galibiyet, 1 beraberlik, 5 yenilgi elde etti.

YORUM YAZ