MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yanıt!

Sarı-Lacivertliler'de Başkan Ali Koç, bugünkü açıklamalarıyla gündem olan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yanıt verdi. Fenerbahçe'nin sosyal medya hesaplarından paylaşılan sert ifadelerde Ali Koç'un imzası yer aldı. İşte detaylar...

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'e yanıt!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in bugün DHA'ya vermiş olduğu röportajda Sarı-Kırmızılılar'ın patronunun ifadeleri çok konuşulmuştu. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'u işaret ederek sert açıklamalar yapan Özbek'in ifadelerine Sarı-Lacivertliler'den yanıt geldi.

Haberin Devamı

5. kez yayın daveti

Kanarya'da Başkan Ali Koç imzalı yayımlanan açıklamada, "Galatasaray Kulübü Başkanının açıklamalarına istinaden; * Proje, * Bölücülük, * Patolojik, * Mağduriyet söylemleri, * Kulübünüze haciz getirme konuları başta olmak üzere * FETÖ ile ilgili gerçekler, * Atanan başkan ve * ⁠Kulüplerimiz arasında devam eden tüm gündemler ile ilgili olarak uzaktan maval okumak yerine sizi istediğiniz mecrada, yanınıza istediğiniz yardımcıyı da alarak 5. kez karşı karşıya yayına çıkmaya davet ediyorum. Tabii yüreğiniz yetiyorsa…" denildi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan, Galatasaray Başkanı Dursun Özbeke yanıt

 

YORUM YAZ