MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan fikstür ve Arda Güler değerlendirmesi

Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı Ali Koç, Trendyol Süper Lig'in fikstür çekimi sonrası açıklamalarda bulunurken kendisine yöneltilen Arda Güler sorusunu da yanıtsız bırakmadı.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan fikstür ve Arda Güler değerlendirmesi

Trendyol Süper Lig'de 2023-24 sezonu fikstür çekimi gerçekleşti. Fenerbahçe ve Kulüpler Birliği Başkanı olarak fikstür çekiminde yer alan Ali Koç, yayıncı kuruluşun sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

İlk olarak kendisine yöneltilen 18. haftadaki Fenerbahçe - Galatasaray derbisine ilişkin görüşünü paylaşan Ali Koçi "Yayıncı kuruluş için iyi bir kura çekimi oldu. Son haftalara Fenerbahçe - Galatasaray derbisi olması..." ifadelerini kullandı.

Kulüpler Birliği Başkanı olarak değerlendirme ve temennilerini paylaşan Koç, "Öncelikle bu yeni format çok hoşumuza gitti. 5 senedir fikstür çekimine gelmiyordum. Bu yeni format aslında ileriye dönük olarak damlaya damlaya göl olur, marka değeri artar adımlarından bir tanesiydi. Hem keyifliydi hem de çok güzel bir ortamda yapıldı. Teşekkür ederiz, tebrik ederiz. Trendyol'a da Kulüpler Birliği adına teşekkür ediyorum. Yıllar sonra özel sektörden bir sponsor geldi. Hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Uzun bir sezon olacak. Geçen sezon, bir nebze garip bir sezondu. Dünya Kupası için durduk, devre arası için durduk, deprem için durmak zorunda kaldık, seçimlerden dolayı... Garip bir sezon oldu, çok geç bitti. Oyuncular ne fazla 12-14 gün tatil yapabildiler. Bilhassa milli oyuncular... Bir nefes alamadılar. Bizim oyuncularımız, 362 günlük bir sezon geçirdi. 1 ay, 1.5 ay geçti yeni sezon, yeni heyecan... Başkanımızın da yeni 4 yıllık görev süresi hayırlı olsun. Aynı ruh ve anlayışla futbolu yönetirse meyvesini toplayacağız. Hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah adil rekabet içinde, polemiklerin minimumların en aza indiği, Türk futbolunun kazandığı, rekabet ortamının arttığı, kalitenin arttığı bir sezon diliyorum. Geçen sezon takımlarımız çok büyük işler yaptı, çok büyük puan topladı. Bunun meyvesi ile önümüzdeki sezon iki takımımız Şampiyonlar Ligi Play-Off'larına gidebilecek. 5 takımımız Avrupa'ya gidecek. Yeni geldi bu haber. Belki bu sezon göstereceğimiz performansla bir sonraki sezon direkt katılım neden olmasın" dedi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe Başkanı olarak Arda Güler'in ayrılışına ilişkin soruyu da yanıtsız bırakmayan Ali Koç, "Burada uzun tutmayalım ama sadece Fenerbahçe'nin, sadece Güler Ailesi'nin, sadece Türk futbolunun değil, tüm Türkiye'nin gururu olan bir transfer oldu. İnşallah Allah yolunu açık eder, şansı bol olur, kazasız belasız, sakatlıktan uzak bayrağımızı en yüksek seviyelere kadar taşır. Ben inanıyorum ki herhangi bir sakatlığa yakalanmadığı takdirde tarihimizin en büyük Türk futbolcusu olacaktır. Allah yolunu açık etsin" dedi.

Haberin Devamı

Edin Dzeko'nun Inter Formasıyla Attığı İlk Gol

Fenerbahçe Başkanı Ali Koçtan fikstür ve Arda Güler değerlendirmesi

YORUM YAZ