MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ilk destek Saadettin Saran'dan

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF yönetimine kazan kaldırması camiayı da hareketlendirdi. Eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran, yönetime tam destek verdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'a ilk destek Saadettin Saran'dan

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve yönetimine karşı sabırlarının tükendiğini açıklaması ile camia olağanüstü hareketlendi.

Haberin Devamı

Koç'a ilk destek Saran Group Yönetim Kurulu Başkanı ve eski Fenerbahçe yöneticisi Sadettin Saran'dan geldi. Ajansspor'a konuşan Saran, yönetimin duruşunu desteklediğini söyledi.

 "Fenerbahçe aleyhine kararlar ödüllendiriliyor"

Hakem skandallarına dikkat çeken Saran, "Futbol takımımızın rekorlar kırdığı ve mutlak şampiyonluk hedefine yürüdüğü bir sezonda, lehimize verilen doğru kararların cezalandırıldığı; aleyhimize verilen yanlış kararların ödüllendirildiği bir hakem organizasyonuyla karşı karşıyayız" dedi. 

İstifa eden yardımcı hakem Kemal Yılmaz'ı örnek gösteren Sadettin Saran, "İstifa ederek 27 yıllık kariyerini bitiren Süper Lig yardımcı hakemi Kemal Yılmaz, durumun en çarpıcı ve somut kanıtıdır" ifadesini kullandı.

"Başkan ve yönetimin arkasındayız"

Eski Fenerbahçe yöneticisi ve Saran Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Saran, Ali Koç ve yönetimine desteğini vurguladı ve "Başkan ve yönetimimizin Fenerbahçe’nin karşısında duran tüm güç ve menfaat odaklarına karşı duruşunu sonuna kadar destekliyoruz. Bizler sonuna kadar kulüp yönetimimizin arkasındayız. Kamuoyu Fenerbahçe’nin kararlılığından zerre kadar şüphe etmemelidir" açıklamasını yaptı.

Yardımcı hakem Kemal Yılmaz, Fenerbahçe-Hatayspor maçında penaltı kararı vermesini sağladığını ve bu kararın da verilen notlarla MHK tarafından onaylandığını ama buna rağmen kendisibe iki haftadır maç verilmediğini açıklayıp istifa etti. 

Yılmaz'ın istifası büyük infial yaratırken; Fenerbahçe hem yazılı açıklama yaptı hem de Başkan Koç, Aspor'a canlı bağlanarak, bu duruma tepki gösterdi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koça ilk destek Saadettin Sarandan

YORUM YAZ