MENÜ

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! İşte bonservis ücreti

Fenerbahçe; geçtiğimiz sezon Galatasaray'la girdiği transfer yarışını kazanarak sözleşme imzaladığı Pedro'nun ayrılığını TFF'ye bildirirken bir diğer oyuncusu Diego Rossi'nin ayrıldığını da resmen açıkladı. İşte Sarı-Lacivertli ekibin bu transferden kazandığı bonservis ücreti...

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı! İşte bonservis ücreti

Fenerbahçe; geçtiğimiz sezon Galatasaray'la girdiği transfer yarışını kazanarak sözleşme imzaladığı yıldızını Brezilya ekibine gönderdi. Sarı-Lacivertli ekip, büyük umutlarla kadrosuna kattığı bir diğer oyuncusunun sözleşmesini feshettiğini de KAP'a bildirdi. Bu gelişmeler ve Fenerbahçe'nin peşinde olduğu diğer yıldızlara dair son transfer iddiaları haberimizde...

Haberin Devamı

Son bir hamle daha!

Marsilya’daki geleceği belirsizliğini koruyan Cengiz Ünder, Fenerbahçe’nin uzun süredir transfer listesinde yer alıyor. Kanarya, Fransız ekibine Cengiz için 13 milyon Euro teklif etti. Ancak Mavi-Beyazlılar, Milli yıldızı 20 milyon Euro’nun altındaki bir rakama satmamak konusunda inat ediyordu. Karşı tarafın direncini kırmak ve ikna etmek adına Sarı-Lacivertliler’in, son bir hamlede daha bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Daha önce 9+4 milyon Euro’luk bir teklifle Marsilya’nın kapısını çalan Kanarya’nın, 15 milyon Euro’ya kadar çıktığı iddia edildi.

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı İşte bonservis ücreti

Ödeme şartları sunuldu

Ancak bu bonservis bedelini taksitler halinde ödemek isteyen Fenerbahçe’nin, bu konuyla ilgili olarak Fransız temsilcisine son şartlarını sunduğu ifade edildi. Buradan gelecek cevaba göre Cengiz’in transferi netlik kazanacak. Karşı tarafın ikna edilmesi halinde daha önceden el sıkışılan Milli futbolcunun, en kısa sürede İstanbul’a getirilmesi hedefleniyor.

Haberin Devamı

L'EQUIPE: MARSİLYA 15 MİLYON EUROYU KABUL ETTİ

Fransa'nın ünlü spor gazetesi L'Equipe ise Cengiz ile alakalı sürpriz bir gelişmeyi duyurdu. Fanatik'in haberinde belirttiği gibi Fenerbahçe'nin 15 milyon euroluk teklifini doğrulayan Fransızlar, Marsilya'nın sarı-lacivertli ekipten gelen bu teklifini kabul ettiğini açıkladı. 

RESMİ İMZALAR KISA SÜRE İÇİNDE ATILACAK

L'Equipe ayrıca taraflar arasındaki resmi imzaların kısa sürede atılacağını ve Cengiz'in gelecek sezon Fenerbahçe forması giyeceğini belirtti. 

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı İşte bonservis ücreti

KRUNIC - Pioli sorun yaratmayacak

Transferde merkez orta saha için düşünülen oyunculardan Milan’dan Rade Krunic konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. Sarı-Lacivertliler, Krunic’in durumunu sormuş ve İtalyanlar da teknik direktör Stefano Pioli’nin kararının burada etkin rol oynayacağını ifade etmişti.

Pioli’nin, Krunic’in satışı konusunda sorun yaratmayacağının anlaşılmasının ardından Kanarya’nın, Milan’a resmi teklifini yaptığı bilgisine ulaşıldı. 29 yaşındaki futbolcunun da takımdan ayrılmak istediği öğrenildi.

İndirim bekleniyor...

An itibarıyla Kanarya’nın, Kırmızı-Siyahlılar’la bonservis konusunda pazarlık yaptığı bildirildi. Çizme basınında Fenerbahçe’nin, Boşnak yıldızın menajeriyle her konuda anlaştığı, ancak Milan’ın bonservis konusuda 10 milyon Euro’nun üzerinde bir beklenti içinde olduğu gelen haberler arasında yer alıyor. 

Haberin Devamı

Fener’in, bu rakamı aşağıya çekmeye çalıştığı öne sürülüyor. Geçen sezon Milan’da 34 maçta forma giyen deneyimli orta sahanın durumunun önümüzdeki haftaya kadar netlik kazacağı konuşuluyor.

BEKLENENİ VEREMEDİ

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon kadrosuna kattığı Joao Pedro'dan beklentiler çok fazlaydı. Ancak, yaşadığı sakatlıklar nedeniyle form tutamadı ve istenilen performansı ortaya koyamadı. Pedro, geçen sezon toplamda 28 maça çıkarken 5 gol atıp 1 de asist katkısında bulundu.

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı İşte bonservis ücreti

AYRILIK RESMİLEŞTİ

Geçen sezon geçirdiği talihsiz sakatlıklar ile istenilen süreyi alamayan Joao Pedro'nun yeni takımı açıklandı. Fenerbahçe, tecrübeli futbolcunun Brezilya ekibi Gremio'ya transfer olduğunu TFF'ye bildirdi. Fenerbahçe'nin kısa bir süre içerisinde bu ayrılığı resmen duyurması bekleniyor.

Haberin Devamı

F.BAHÇE'DE BİR AYRILIK DAHA!

Sarı-Lacivertli ekip, büyük umutlarla kadrosuna kattığı Diego Rossi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirdi. Rossi ile yollar resmen ayrıldı.

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı İşte bonservis ücreti

İşte Fenerbahçe'den Rossi açıklaması: 

Diego Rossi’ye teşekkürlerimizle Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda futbolcularımızdan Diego Rossi MLS ekibi Columbus Crew SC’ye transfer olmuştur. 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında formamızı giyen Diego Rossi’ye katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz.

Bonservis ücreti belli oldu

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin Columbus Crew'e transfer olduğunu açıkladı. Sarı-Lacivertli ekip; 5.6 milyon dolar bonservis, 1 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan %15 pay kazanacak.

Fenerbahçe ayrılığı resmen açıkladı İşte bonservis ücreti

 

YORUM YAZ