MENÜ

Fenerbahçe, Avrupa'nın dev kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirdi: 'Başka kapıya!'

Fenerbahçe'nin ara transfer döneminde birçok yıldızına teklifler aldığı ortaya çıktı. Sarı-lacivertli kulübün ise Avrupa'nın dev kulüplerine verdiği mesaj oldukça netti. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Avrupa'nın dev kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirdi: 'Başka kapıya!'

Ara transfer döneminde kadrosunu Çağlar Söyüncü, Leonardo Bonucci, Rade Krunic ve Serdar Dursun transferleriyle güçlendiren sarı-lacivertli takımın bu sezonki tek düşüncesi şampiyonluk. Gerek yönetim gerekse İsmail Kartal ile oyuncular, yalnızca bu hedefe kilitlenmiş vaziyette. Kulüp, bu yüzden ara transfer döneminde gelen tekliflere rağmen kadrosunu korumayı başardı.

Haberin Devamı

DÜNYA DEVLERİ TALİP OLDU

Fenerbahçe'ye ara transfer döneminde Avrupa'nın dev kulüplerinden önemli teklifler geldiği iddia edildi. Sebastian Szymanski'yi Napoli'nin resmen istediği, Avrupa devlerinin yakın takibinde olan Ferdi Kadıoğlu için ise Arsenal ve Borussia Dortmund'un girişimlerde bulunduğu bildirildi. Ayrıca tekliflerin bu iki oyuncu ile sınırlı kalmadığı da gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe, Avrupanın dev kulüplerinden gelen teklifleri geri çevirdi: Başka kapıya

30 MİLYON EURO REDDEDİLDİ

Sarı-lacivertli takımda İsmail Yüksek ve Oosterwolde'nin de ara transfer döneminin gözde oyuncuları arasında yer aldığı belirtildi. Bu ikili için toplamda 30 milyon euroluk teklif alındığı kaydedildi. Olympique Lyon'un, İsmail'i renklerine bağlamak adına 15 milyon euroyu gözden çıkardığı iddia edilirken Oosterwolde için de Napoli'nin 15 milyon euro ile Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı bildirildi.

Haberin Devamı

"SEZON SONUNDA GELİN"

Öte yandan Fenerbahçe'nin, genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için 30 milyon euroluk bir bedel biçtiği ortaya çıktı. Şampiyonluk hasretine son vermek isteyen yönetimin tüm teklifleri geri çevirerek Avrupa'nın dev kulüplerine, "Sezon sonunda gelin" mesajını ilettiği aktarıldı. Bu arada Ferdi Kadıoğlu'nun sezon sonunda Avrupa'ya gitme ihtimalinden dolayı sol bekte Oosterwolde ile devam etme görüşünün ağır bastığı gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ