MENÜ

Fenerbahçe, Arda Güler'i ikna etmeye çalışıyor

Sarı-Lacivertliler'de yeni sezon öncesi durumu en çok merak edilen isim genç yıldız Arda Güler... Fenerbahçe'de yönetim, Avrupa'nın devlerinin peşinden koştuğu genç yıldızını ikna etme sürecine devam ediyor.

Fenerbahçe, Arda Güler'i ikna etmeye çalışıyor

Fenerbahçe'de Arda Güler'in geleceği henüz netlik kazanmadı. Fenerbahçe ile 2025'e kadar olan sözleşmesinde 17.5 milyon Euro'luk çıkış maddesi bulunan Arda, A Milli Takım'dan döndükten sonra forma tanıtımına katılmış ve önceki gün de Başkan Ali Koç ile bir görüşme yapmıştı. Tarafların, birbirlerine bu ilk toplantıda düşüncelerini anlattıkları ve bir kez daha bir araya gelecekleri bildirildi. Başkan Ali Koç, taraftarın da kalması yönünde baskı yaptığı Arda'yı, gelecek sezon şampiyonluk hedefiyle çıkılacak takımda tutmayı umut ediyor.

Haberin Devamı

En iyi seçimi yapmak istiyor

Yıldız oyuncuyu şimdi olmasa da yakın zamanda kaybedeceğinin farkında olan Sarı-Lacivertliler, "Bir sezon daha kal ve şampiyonluk yaşadıktan sonra ayrıl" önerisinde bulundu. 18 yaşındaki futbolcuyu; başta Barcelona, Ajax, Milan, Benfica, Dortmund ve Roma gibi Avrupa'nın birçok devi istiyor. Arda'nın karar verirken maddi seçeneklerden önce düzenli olarak oynayabileceği ve kariyerine fayda sağlayacak bir seçim yapacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Yusuf Dursun

Fenerbahçe, Arda Güleri ikna etmeye çalışıyor

 

YORUM YAZ