MENÜ

Fenerbahçe 2 yıldız futbolcu için devler ile rekabet içinde! Avantajlı konumda...

Taraftarlar, ara transfer döneminde gelecek yıldızları merakla bekliyor. Yaz döneminde çok önemli hamleler yapan yönetim ise ocak ayında da beklentileri aşmayı hedefliyor. Birçok isim şimdiden Sarı-Lacivertliler ile anılmaya başladı. 2 yıldız futbolcu ile yakından ilgilenen Fenerbahçe, dev takımlarla transfer rekabetinde...

Fenerbahçe 2 yıldız futbolcu için devler ile rekabet içinde! Avantajlı konumda...

Devre arasında takıma takviye yapmak isteyen Fenerbahçe şimdiden çalışmalara başladı. Sarı-lacivertlilerin listesindeki 2 yıldız futbolcuya dev takımlar da talip çıktı...

Haberin Devamı

2 İSİM TARAFTARI HEYECANLANDIRDI

Son zamanlarda birçok futbolcuyu yakından takip eden Fenerbahçe, listesine aldığı 2 yıldız futbolcu taraftarı heyecanlandırdı. 12. adamı en heyecanlandıran oyuncuların başında Timo Werner ve Jota geliyor.

Fenerbahçe 2 yıldız futbolcu için devler ile rekabet içinde Avantajlı konumda...

TİMO WERNER'E DEV TALİPLER

Leipzig’den ayrılacağı açıklanan Alman yıldız Timo Werner için önce West Ham, Fulham ve Crystal Palace’ın adı geçti. Hatta Real Madrid’in bile bu transferi düşünebileceği öne sürüldü. Son olarak Manchester United’ın da yarışa dahil olacağı iddia edildi.

JOTA'YA TRANSFER KANCA

Al-Ittihad’da lig kadrosuna yazılmayarak büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Jota için ise Tottenham devrede. İngiliz devinin menajeri Ante Postecoglou, Celtic’ten öğrencisi olan Portekizli yıldızla yeniden bir araya gelmek istiyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe 2 yıldız futbolcu için devler ile rekabet içinde Avantajlı konumda...

KENDİLERİNİ GÖSTEREMEDİLER

Fenerbahçe’nin gündemindeki isimlere bir bir devlerin talip olması, taraftarı biraz endişelendirdi. Ancak Sarı-Lacivertliler’in çok önemli bir kozu var: EURO 2024... Hem Werner hem de Jota için bu sezon öncelik, bu dev turnuvada ülkelerinin formalarını terletmek. İki oyuncu için de sezonun ilk bölümü bekledikleri gibi geçmedi ve yeteri kadar süre alamadılar. Kendilerini gösterme şansları da olmadı. Bu nedenle Werner ve Jota, düzenli forma giyip ülke milli takımlarının hocalarını etkileyebilecekleri takımlara gitmeyi amaçlıyor. Bu durum, transferde devlerle rekabet konusuna SarıLacivertliler adına önemli avantaj olabilir.

PERFORMANSLARI

Werner, geçen sezon Leipzig’te 40 maçta 16 gol, 6 asistle oynadı. Alman forvet bu sezon ise gözden düştü ve 13 karşılaşamada sadece 370 dakika sahada kaldı, 2 gol, 1 asistlik katkı sağladı.

Portekizli yıldız, Celtic’te oynadığı dönemde Postecoglou yönetiminde çıktığı 83 maçta 28 gol ve 26 asistlik performansıyla göz doldurdu. Jota, sezon başında 29 milyon Euro’ya Al-Ittihad’a transfer oldu.

Fenerbahçe 2 yıldız futbolcu için devler ile rekabet içinde Avantajlı konumda...

YORUM YAZ