MENÜ

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmaz'dan olaylı maç sonrası ilk açıklama! 'Dayanamadım'

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçının ardından sahanın karışmasıyla birlikte Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz'ın görüntüleri gündem olmuştu. Bu olay hakkında Egemen Korkmaz açıklamada bulundu.

Trendyol Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor, Fenerbahçe'yi konuk etti. Papara Park'ta oynanan mücadeleyi konuk ekip Fenerbahçe 3-2'lik skorla kazandı ve kritik 3 puanı hanesine yazdırdı. Fakat maçın bitiş düdüğüyle ortalık karıştı. 

Haberin Devamı

FENERBAHÇELİ FUTBOLCULAR GALİBİYETE SEVİNİYORDU AMA...

Fenerbahçeli futbolcular, Trabzonspor maçındaki galibiyet sonrası büyük sevinç yaşadı. Yedek kulübesindeki futbolcular son düdük sonrası sahaya girdi. Teknik heyet ile tüm futbolcular orta sahada büyük sevinç yaşadı.

BİR ANDA ORTALIK KARIŞTI

Fenerbahçeli futbolcuların orta sahadaki kutlaması devam ederken diğer tribünlerden de taraftarlar sahaya indi. Fenerbahçeli futbolculara fiziksel müdahaleler olduğu gözlemlendi. Bu sırada bazı Fenerbahçeli futbolcular da taraftarlara karşılık verdi.

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmazdan olaylı maç sonrası ilk açıklama Dayanamadım

İRFAN CAN EĞRİBAYAT PAYLAŞTI

Fenerbahçe'de forma giymiş, şu an Trabzonspor'da yardımcı hocalık yapan Egemen Korkmaz... Ekmek yediğin yere ihanet etmek budur. Biz canımızı korumaya çalışırken gelip arkadan saldırmak insanlık değildir.

Eski Fenerbahçeli Egemen Korkmazdan olaylı maç sonrası ilk açıklama Dayanamadım

İŞTE EGEMEN KORMAZ'IN AÇIKLAMASI:

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının ardından kavga görüntülerinde olayların merkezinde olan isimlerden birisi olan Egemen Korkmaz müsabakaya dair 61Saate'e açıklamada bulundu: 

Haberin Devamı

"Orada Trabzonspor taraftarının yerde tekmelendiğini görünce dayanamadım. Bir taraftara kaç kişi vuruyordu, bu insanlığa sığmaz. Ben de darbe aldım ama önemli değil."

YERLİKAYA: SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Fenerbahçeli futbolcular olayların ardından soyunma odasına doğru gitti. Maç sonu büyük olaylara sahne olan Trabzonspor - Fenerbahçe maçına ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan açıklama geldi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir."

YORUM YAZ