MENÜ

Eski Fenerbahçeli Diego Ribas'tan itiraf: Arda Turan ve Falcao...

Bir dönem Fenerbahçe forması da giyen ve 2023 yılında futbola veda eden Diego Ribas, İspanyol basınına özel bir röportaj verdi. Yıldız oyuncu Arda Turan, Falcao ve Mesut Özil'e de değindi. İşte detaylar...

Eski Fenerbahçeli Diego Ribas'tan itiraf: Arda Turan ve Falcao...

34 kez Brezilya A Milli Takım formasını giyen ve 2014 ile 2016 yılları arasında Fenerbahçe forması giyen Diego Ribas, futbola Ocak 2023'te Flamengo formasıyla veda etmişti.

Haberin Devamı

39 yaşındaki eski yıldız isim, İspanyol AS Gazetesi'ne özel bir röportaj verdi. İşte Diego'nun açıklamalarından öne çıkanlar...

- Simeone birlikte çalıştığın en talepkar teknik direktör mü?

"Kesinlikle en talepkar teknik direktörlerden biri. İsteklerinin yanı sıra tutkusunu da çok seviyorum. Onunla çalışmak çok güzel: Birlikte çalıştığım en iyi teknik direktörlerden biri. Bana çok yardımcı oldu."

-En beğendiğin oyuncu kim?

"Tüm tarih boyunca mı? Birlikte oynadığım oyuncular arasında Ronaldo Nazário, Ronaldinho, karşı karşıya oynadığım Messi, Zidane... Çok var ama belki de üzerimde en büyük etkiyi bu oyuncular bıraktı."

Eski Fenerbahçeli Diego Ribastan itiraf: Arda Turan ve Falcao...

ARDA, FALCAO VE MESUT...

-En çok hangi oyuncuyla oynamaktan keyif aldın?

"Çok, çok fazla var. Werder Bremen'de Mesut Özil ve Claudio Pizarro. O dönem inanılmazdı. Atleti Madrid'de Filipe, Falcao, Arda Turan, Adrián ile. Hepsi çok iyiydi. Her zaman en üst düzey oyuncularla oynamaktan keyif almışımdır."

Haberin Devamı

-Atleti'yle ilgili hangi anınız var?

"Avrupa Ligi finali ama bir sürü anım var. İlk maçta gol atmıştım! Ama o final çok özeldi. Almanya'da zor bir sezondan geliyordum ve olumlu bir sezonun ardından son maçta şampiyonluğu kazandık. Ve bir golle."

Arda Turan'ı zorlayan teknik direktör sıralaması!

Eski Fenerbahçeli Diego Ribastan itiraf: Arda Turan ve Falcao...

 

YORUM YAZ