Ertuğrul Taşkıran sakatlandı
Fenerbahçe'nin kalecisi Ertuğrul Taşkıran, kupadaki Antalyaspor maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı.

Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nun ikinci haftasında Antalyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de kaleci Ertuğrul Taşkıran talihsiz bir sakatlık yaşadı.
Sarı-Lacivertli ekibin kadrosundaki 3. file bekçisi olarak bulunan ve teknik direktör Vitor Pereira tarafından kupa maçlarında görevlendirilen 26 yaşındaki eldiven, müsabakanın 74. dakikasında oyunu başlatırken sakatlandı. Maça devam edemeyen genç kalecinin yerine oyuna Fabiano dahil oldu.
Acı içinde kendisini yere bırakan Ertuğrul'un net durumu yapılacak kontrol sonrası netlik kazanacak.
İlk talihsizliği değil
Ertuğrul, geçtiğimiz yaz döneminde Topuk Yaylası'nda gerçekleştirilen kampta da talihsiz bir sakatlık yaşamış ve sol el tarak kemiğinde kırık meydana gelmişti.
'Çok ciddi bir durum yok'
Ertuğrul Taşkıran, 4-2 kazandıkları maç sonrası şöyle konuştu:
"Şu an ağrım var. İlk yarıda bir pozisyonda ayağım kaydığında da bir ağrı hissetmiştim. Sakatlık üzücü ama futbolun içinde bunlar var. Çok ciddi bir durumum yok. MR için hastaneye gidiyoruz. Bir şey söylemek doğru değil. Şu an yürüyebiliyorum. Yarın durumum netlik kazanır."