MENÜ

Erol Bulut'un penaltı isyanı!

Erol Bulut, Galatasaray’ın kaybettiği haftada puanları eşitleme fırsatını kullanamadıklarını söyledi. Bulut, iptal edilen penaltıyla ilgili olarak ise, “Hakem VAR’da nasıl izledi bilmiyorum ama ben izledim, net penaltı” dedi

Erol Bulut'un penaltı isyanı!

Erol Bulut, 90 dakikanın ardından yaptığı basın toplantısında hem maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu, hem de maçın hakemlerine yüklendi. Başarılı teknik adam, “Oyunun hakimiyeti bizde olmasına rağmen ilk yarıda farklı, ikinci yarıda farklı bir oyun vardı. İlk yarıda yaptığımız basit bir pas hatasından gol yedik. Yakaladığımız pozisyonları değerlendiremedik” ifadelerini kullandı. Bulut, ikinci devrede 3-5-2 sistemine döndüklerini dile getirerek, “Daha önde basmayı tercih ettik” dedi.

Haberin Devamı

‘Pelkas’ın dizine vuruyor’

Pelkas’ın iptal edilen penaltısına değinen 46 yaşındaki teknik adam, “VAR’dan hakem nasıl izledi, bilmiyorum. Ancak ben maçtan sonra pozisyonu izledim. Net bir penaltı. Veysel Sarı, diziyle Pelkas’ın dizine vuruyor ve dengesini bozuyor. Penaltı olması gerekirdi. Penaltılarla ilgili fazla bir şey konuşmak istemiyorum ama bunlar başka takımlara farklı şekilde değerlendiriliyor” yorumunu yaptı. Erol Bulut, sonuçta rakibin (Galatasaray) kaybettiği haftada kazanmaları gerektiğini ancak 2 puan kaybettiklerini söyledi.

‘Şampiyonluk için her şeyi yapacağız’

Bulut, taraftara mesaj yollayarak, “Kalan 13 maç var, sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz ve sezon sonunda şampiyon olmak istiyoruz” diye konuştu. 46 yaşındaki çalıştırıcı son olarak Kadıköy’de, deplasmandan daha kötü sonuç almalarıyla ilgili olarak ise, “Evimizde, rakipler bize biraz farklı oynuyor. Bu maçta 6-3-1 sisteminde kapalı ve hızlı hücumlardan gol atmaya çalışan bir Antalyaspor vardı” değerlendirmesini yaptı.

YORUM YAZ