MENÜ

Erol Bulut'tan yıllar sonra gelen itiraf! 'Fenerbahçe döneminde istedim'

İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'nin Teknik Direktörü Erol Bulut, gündeme dair açıklamalar yaptı. Tecrübeli teknik adam, yıllar sonra dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Erol Bulut'tan yıllar sonra gelen itiraf! 'Fenerbahçe döneminde istedim'

Türkiye'de Yeni Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve son olarak Gaziantep FK'da görev yapan Erol Bulut, kariyerini İngiltere Championship ekiplerinden Cardiff City'de sürdürüyor. Tecrübeli çalıştırıcı, yıllar sonra bir itirafta bulundu.

Haberin Devamı

TÜRKİYE KARİYERİ

Erol Bulut, sırasıyla Malatyaspor, Alanyaspor, Fenerbahçe ve Gaziantep FK'yı çalıştırmıştı. Fenerbahçe'deki performansı ile yoğun eleştiriye maruz kalan 48 yaşındaki teknik adam, tüm kulvarlarda çıktığı 34 maçta 2.00 puan ortalaması yakalamıştı. Sarı-lacivertli ekipte sezon sonunu göremeyen Bulut, yerini Emre Belözoğlu'na bırakmıştı ve Fenerbahçe sezonu 82 puanla 3. sırada tamamlamıştı. 20/21 sezonunun henüz başında Gaziantep FK ile 3 yıllık sözleşme imzalayan genç çalıştırıcı, toplamda 65 maçta takımının başında yer aldı. 618 gün görevde kalan Bulut, kulüp rekoru kırarak en uzun süre takımın başında görev alan teknik direktör olarak tarihe geçmişti.

Erol Buluttan yıllar sonra gelen itiraf Fenerbahçe döneminde istedim

LİGDE 9. SIRADA

Erol Bulut yönetimindeki Cardiff City, bu sezon ligde oynadığı 16 maçtan 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 6 mağlubiyet aldı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE SONRASI...

İTİRAF ETTİ

Anastasios Bakasetas'ı Fenerbahçe döneminde istediğini dile getiren Erol Bulut, "Bakasetas, Alanyaspor'da çalıştığım dönemde oraya getirdiğim bir oyuncu. Siopis ve Bakasetas ile birlikte Alanya'da kupa finaline çıktık ve Avrupa Ligi'ne katıldık. Fenerbahçe'de görev yaptığım dönemde Bakasetas'ı istedim ama olmadı ve Trabzonspor'a gitti. Trabzonspor'da kupa kazandı ve iyi oynuyor" ifadelerini kullandı.

Erol Buluttan yıllar sonra gelen itiraf Fenerbahçe döneminde istedim

'BU MAAŞLARI ÖDEMEK MÜMKÜN DEĞİL'

Bakasetas'ın transferinin maaşı nedeniyle zor olduğunu belirten Erol Bulut, "Kulübümüz için bu maaşları ödemek mümkün değil. Bu yüzden bu anlaşma bizim için zor görünüyor. Bakasetas'ı çok iyi tanıyorum ve o harika bir oyuncu. Onun bir takıma neler verebileceğini biliyorum" dedi.

Erol Buluttan yıllar sonra gelen itiraf Fenerbahçe döneminde istedim

 

YORUM YAZ