MENÜ

Erik ten Hag'ın Altay'ı neden bu kadar çok istediği ortaya çıktı! 'O, buna resmen takık'

Geçtiğimiz dört sezon Fenerbahçe'nin kalesini koruyan 25 yaşındaki kaleci Altay Bayındır'ın Erik ten Hag'ın çalıştırdığı Manchester United'la sözleşme imzalaması bekleniyor. Hollandalı menajer, Ajax'ta çalıştığı dönemde de Altay'ı kadrosuna katmak istemesine rağmen o dönemde bu transfer gerçekleşmemişti. Peki Ten Hag, Altay'ı neden bu kadar çok istiyor? İşte tüm detaylar...

Erik ten Hag'ın Altay'ı neden bu kadar çok istediği ortaya çıktı! 'O, buna resmen takık'

2019 yılında Ankaragücü'nden Fenerbahçe'ye transfer olan Altay Bayındır, son dört sezondur Fenerbahçe'nin kalesinde görev yapıyor. 25 yaşındaki eldivenin, Manchester United'la sözleşme imzalaması beklenirken Kırmızı Şeytanlar'ın menajeri Erik ten Hag, bu transfer için gün sayıyordu. Hollandalı teknik direktör, Altay'ı Ajax'ta çalışırken de istemiş, ancak o dönemde başarılı olamamıştı. Erik ten Hag'ın Altay'da takık olduğu özellik de dahil olmak üzere tüm detaylar haberimizde...

Haberin Devamı

HIRVAT KALECİDE İŞLEM TAMAM!

ALTAY BAYINDIR VEDA ETTİ

Fenerbahçe'nin milli file bekçisi Altay Bayındır, Twente karşılaşması öncesinde sarı-lacivertli takıma veda etti. Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan Altay Bayındır, mücadele öncesinde tribünlere gelerek sarı-lacivertli taraftarlara veda etti. Yolun açık olsun anonsu eşliğinde zemine gelen Bayındır, taraftarların desteğine alkışlayarak karşılık verdi. Bayındırın Manchester United'a transfer olması bekleniyor.

Erik ten Hagın Altayı neden bu kadar çok istediği ortaya çıktı O, buna resmen takık

İSTANBUL'DAN AYRILMIŞTI

Altay Bayındır'ın günlerde sağlık kontrolleri için İstanbul'dan ayrıldığı belirtilmişti. Fenerbahçe'nin transfer görüşmeleri adına izin verdiği oyuncunun Yunanistan'a uçtuğu kaydedilmişti.

YENİ KALECİ LIVAKOVİC

Fenerbahçe'nin prensip anlaşmasına vardığı ve dün öğle saatlerinde İstanbul'a gelen Dominik Livakovic, taraftarlarla buluştu. 28 yaşındaki Hırvat kaleci, Twente ile oynanan karşılaşma öncesinde yeşil zemine gelerek sarı-lacivertli taraftarları selamladı. Fenerbahçe, Hırvat kaleciyle 5 yıllık resmi sözleşme imzaladığını açıkladı.

Haberin Devamı

ALİ KOÇ UĞURLADI

Dün oynanan mücadele öncesinde taraftarları selamlayarak veda eden Altay Bayındır'ın bugün ise Manchester United macerası başladı. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Altay Bayındır'ı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç uğurladı.

Erik ten Hagın Altayı neden bu kadar çok istediği ortaya çıktı O, buna resmen takık

ÖZEL UÇAKLA İNGİLTERE'YE GİTTİ

İkili uzun süre sohbet ederken Altay Bayındır, Ali Koç alandan ayrılırken kapıya kadar eşlik etti. Özel uçakla İngiltere'ye giden milli kalecinin, rutin sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

145 MÜSABAKAYA ÇIKTI

Fenerbahçe formasıyla 145 resmi karşılaşmaya çıkan Altay Bayındır kalesinde 162 gol görürken 44 karşılaşmada kalesini gole kapadı.

Erik ten Hagın Altayı neden bu kadar çok istediği ortaya çıktı O, buna resmen takık

ERIK TEN HAG'IN ALTAY BAYINDIR HAYRANLIĞI

Hollandalı gazeteci Rian Rosendaal, FANATİK'ten Ethem Sündük'ün Erik ten Hag ve Altay Bayındır özelindeki sorularını cevapladı. İşte Hollandalı gazetecinin görüşlerine göre, Erik ten Hag'ın Altay'ı neden bu kadar çok istediğinin sebepleri:

"Ten Hag, Altay'ı kişisel olarak çok beğeniyor, çünkü o genç ve gelişime açık bir kaleci. Henüz 25 yaşında ve kaleci olarak uzun bir fiziği var. 1.98 boyunun olması büyük bir avantaj olarak dikkat çekiyor. Erik ten Hag'ın en fazla önem verdiği özelliği ise Altay'ın ayağını çok iyi kullanması. Altay, ayaklarını bir kaleciye göre gayet efektif kullanabiliyor. Bu da Hollandalı hocayı fazlasıyla etkilemişe benziyor. Ten Hag, buna resmen takık. Uzun bir süre Altay'dan verim alabileceğinin de farkında..."

Haberin Devamı

Ten Hag, şimdilik Altay'ı Manchester United'da yedek kaleci olarak kullanacak, ama ilerleyen süreçte tabii ki bu durum değişebilir. Şu anda Altay'ın bu rol için uygun olup olmadığından emin değilim, çünkü o hep oynamak isteyen bir kaleci zihniyetine sahip. İlerleyen süreçte Altay'ın nasıl bir yapıya sahip olacağına şahit olmak keyifli olacak. Avrupa'nın en iyi kalecilerinden birisi olmak istiyorsa, Manchester United'da Ten Hag ile bir araya gelmek hiç de kötü bir fikir değil!

ETHEM SÜNDÜK / FANATİK ÖZEL

Erik ten Hagın Altayı neden bu kadar çok istediği ortaya çıktı O, buna resmen takık

YORUM YAZ