MENÜ

Erdem Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe peşinde...

Osmanlıspor Teknik Direktörü Ali Güneş, genç forvetleri Erdem Çetinkaya ile Fenerbahçe'nin ilgilendiğini açıkladı. Daha önce Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen Erdem, bu sezon 2 gol, 2 asistlik bir performans sergiledi. Bu son dakika gelişmesinin ardından Fenerbahçe taraftarı google aramalarına başladı: Erdem Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Erdem Çetinkaya ile ilgili detaylar haberimizde.

Erdem Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Fenerbahçe peşinde...

Transfer çalışmalarını büyük bir titizlikle yürüten ve genç futbolcular İsmail Yüksek ve Barış Sungurlu'yu kadrosuna katan Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Osmanlıspor'un 19 yaşındaki forveti Erdem Çetinkaya'ya göz koydu. Başkent ekibinin hocası Ali Güneş, genç forvetleri için Fenerbahçe'nin dolaylı yoldan teklif yaptığını açıkladı. Bu gelişmenin ardından Fenerbahçe taraftarı Erdem'in kim olduğunu merak etmeye başladı ve google üzerinden ''Erdem Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?'' sorularının yanıtlarını araştırmaya koyuldu.

Haberin Devamı

Erdem Çetinkaya kimdir, kaç yaşında, nereli?

Erdem Çetinkaya, 29 Mart 2001'de Ankara Kızılcahamam'da dünyaya geldi.

Santrfor olan Erdem Çetinkaya, futbolculuk yaşamına 2012 yılında Kızılcahamam Belediyespor Kulübü'nde başladı. 5 yıl sonra, 2017 yılında Çay Yoluspor'a transfer olan Erdem Çetinkaya, 1 sezon sonra Osmanlıspor'a transfer oldu. Erdem Çetinkaya’yı kadrosuna katan Osmanlıspor, 1 sezon sonra genç oyuncu ile profesyonel sözleşme imzaladı. 19 yaşındaki oyuncu bu sezon 18 maçta 2 gol ile 2 asist ile oynadı.

Erdem Çetinkaya'nın Başkent ekibiyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2024'te sona eriyor.

YORUM YAZ