MENÜ

Emre Demir, Fenerbahçe için İstanbul'da! İşte ilk sözleri...

Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Fenerbahçe, transferde hareketli saatler yaşıyor. Bruma'yı kiralık olarak Braga'ya gönderen, Samet Akaydın sonrası Jayden Oosterwolde'yi 6 milyon Euro'ya Parma'dan kadrosuna katan Kanarya, 3. imzayı Barcelona'nın 19'luk yıldızı Emre Demir'i attırıyor. Genç oyuncu, resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldi, "Çok büyük bir takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Şu anda çok heyecanlıyım" dedi.

Emre Demir, Fenerbahçe için İstanbul'da! İşte ilk sözleri...

Devre arası transfer döneminde ilk imzayı Adana Demirspor'dan Samet Akaydın'a attıran Fenerbahçe, hareketli saatler yaşıyor. Samet için Mavi Şimşekler'e 3.7 milyon Euro bonservis ödeyen Sarı Lacivertliler, ikinci transferini Parma'dan yaptı ve Jayden Oosterwolde'yi 6 milyon Euro bonservisle Parma'dan kadrosuna kattı. Sarı Lacivertliler, Hollandalı sol bekin ardından Emre Demir'i de kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz sezon Kayserispor'dan Barcelona B takımına transfer olan 19 yaşındaki oyuncu, İspanyol ekibiyle sözleşmesini feshetmişti. Genç orta sahayı taşıyan uçak 17.45 sıralarında İstanbul Havalimanı'na indi.

Haberin Devamı

3.5+1 yıllık sözleşme imzaladı

İsmi Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'la da anılan 28 yaşındaki stoper, Fenerbahçe ile 3.5+1 yıllık sözleşme imzalarken Sarı Lacivertli ekipten ytapılan açıklamada, "Kulübümüz, Adana Demirspor forması giyen savunma oyuncusu Samet Akaydın’ın transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 3.5+1 yıllığına renklerimize bağlanan Samet Akaydın’a kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Selahattin Baki: Jorge Jesus’un en çok istediği transferdi

lker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imzada hazır bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Samet Akaydın transferi için “Teknik Direktörümüz Jorge Jesus’un Türkiye Ligi’nden en çok istediği transferdi. Samet’i isteyen başka takımlar da vardı. Kendisi de Fenerbahçe’ye gelmek istediğini bize iletti. Nasıl bir karakter transfer ettiğimizi herkes görecek.” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Emre Demir, Fenerbahçe için İstanbulda İşte ilk sözleri...

'Fenerbahçe için savaşmaya geldim'

İmzanın ardından Samet Akaydın’ın ilk mesajı ise “Fenerbahçe için savaşmaya, çubuklunun hakkını vermeye geldim. Haydi Fenerbahçe” oldu.

3.7 milyon Euro bonservis

Kulüpten KAP'a yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Samet Akaydin'in transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Adana Demirspor kulübüne toplam transfer bedeli olarak net 3.7 Milyon Avro ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." denildi.

İsmail Yüksek'e 48 kat zam!

2020 yılında ilk geldiğinde yılda 250 bin TL’den 5 yıllık imza atan 23 yaşındaki orta saha oyuncusuyla yeniden masaya oturularak rekor miktarda zam karşılığında yeni sözleşme imzalandı. Normalde Haziran 2025’te bitecek mukavelesi Haziran 2027’ye uzatılan İsmail Yüksek bundan böyle sezon başına 10 milyon TL garanti ücret ve 2 milyon TL de bonus alacak.

Bonuslarla birlikte maaşına 48 kat zam yapılan genç futbolcu, dün yeni sözleşmeye imza attı. İmzanın ardından duygularını dile getiren İsmail, çok heyecanlı ve mutlu olduğunu belirterek, “Hayatımın en güzel günlerinden biri. Hayatımda attığım en güzel imzalardan ikincisi. İlki de buraya attığım ilk imzaydı” dedi.

Haberin Devamı
Osayi Samuel'e Crystal Palace kancası

Sarı-lacivertli ekipte sergilediği başarılı performans ile dikkatleri üzerine çeken Osayi Samuel'e ise İngiltere'den teklif var. İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Osayi için devreye girmiş durumda. Crystal Palace'ın Fenerbahçe ile anlaşması halinde bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor.

Bruma kiralık gitti

Fenerbahçe'nin 4 milyon 250 bin Euro ödeyerek bonservisini aldığı Bruma, takımdan kiralık olarak ayrıldı. Sarı-lacivertli ekipte forma şansı bulması zor gözüken 28 yaşındaki kanat oyuncusu, sezon sonuna kadar Portekiz ekibi Braga'da forma giyecek.

Jayden Oosterwolde'de mutlu son!

Jorge Jesus’un isteği üzerine sol bek transferi için harekete geçen Fenerbahçe, uzun süredir kadrosuna katmak istediği Serie B ekiplerinden Parma'da forma giyen Hollandalı sol bek Jayden Oosterwolde’nin transferinde sonunda mutlu sona ulaştı. Sarı Lacivertli ekipten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Kulübümüz, Parma Calcio 1913 forması giyen sol bek oyuncusu Jayden Quinn Oosterwolde’nin transferi için kulübü ve oyuncu ile anlaşma sağlamıştır. 4.5 yıllığına renklerimize bağlanan Jayden Quinn Oosterwolde’ye kulübümüze hoş geldin diyor; hedeflerimiz yolunda çubuklu formamızla nice başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Haberin Devamı

Selahattin Baki: Çok iyi bir karakteri takımımıza kattık

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen imza töreninde Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Baki, Hollandalı futbolcunun sarı-lacivertli kulübe transferiyle ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Zorlu bir süreçten sonra Oosterwolde'yi kadrolarına kattıkları için mutlu olduklarını belirten Baki, “Çok ama çok zor bir transfer oldu. Fenerbahçe scouting departmanının, futbol planlama tarafının büyük katkıları var. Fenerbahçe scout departmanına buradan teşekkür ediyorum. Teknik Direktörümüz bize takıma dâhil etmek istediği sol bek tiplemesini izah ettikten sonra dersimizi çalıştık. Bizim taraf emin olduktan sonra oyuncuyu hocamızın teknik heyetine sunduk. Onlar da oyuncuyu çok beğendi. En sonunda hocamız takip etti ve karar kıldık. Uzun ve zorlu bir süreçten sonra kadromuza kattık. Hem tecrübesi hem de yaşı tam bizim istediğimiz seviyede. Umarım buradaki performansıyla önce bize katkı yapar, daha sonra Hollanda milli takımına kadar yükselir. Bu sene yaşından dolayı yabancı limitinde de problem olmuyor. Çok iyi futbolcu ve çok iyi bir karakteri takımımıza kattık. Transfer sürecindeki zorlu anlarda da sayın başkanımız kendisi bizzat devreye girip transferi bitirmemize yardımcı oldu. Kendisine de buradan teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Jayden Oosterwolde: Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum

İmzaların atılmasının ardından Jayden Oosterwolde ise yaptığı açıklamada, “Burada olduğum için çok mutluyum. Büyük bir aileye geldim. Maçlar oynamak için sabırsızlanıyorum. Taraftarlarımızdan sosyal medya üzerinden çok fazla destek mesajı aldım. Onlarla stat da buluşmayı dört gözle bekliyorum” ifadelerini kullandı.

EMRE DEMİR İMZA İÇİN GELDİ

Kayserispor'dan Barcelona'nın B takımına transfer olan Emre Demir, Türkiye'ye geri dönüyor. Fenerbahçe, genç futbolcunun transferi için İspanyol ekibiyle anlaşma sağladı. Son pürüzlerin giderilmesinin ardından yıldız oyuncu, sağlık kontrollerinden geçmek ve resmi imzayı atmak için İstanbul'a geldi. Sezon öncesinde 2 milyon Euro bonservis bedeliyle Barcelona'nın B takımına giden Emre Demir, istediği forma şansını bulamadı. 19 yaşındaki futbolcu sadece 2 maçta toplamda 24 dakika görev yaptı.

AHMET BULUT' DEVREYE GİRDİ

Kayserispor altyapısından yetişen genç yetenek, Barcelona’ya transfer olarak adından söz ettirmişti. Ancak İspanyol devinde tutunamayan ve yeni kulüp arayışına başlayan 19 yaşındaki orta saha oyuncusu için Sarı-Lacivertliler devreye girmişti. Emre’nin menajeri Ahmet Bulut, genç yıldızın sözleşmesini feshetmek için Barcelona ile her konuda anlaşmaya vardı.

Emre Demir, Fenerbahçe için İstanbulda İşte ilk sözleri...

'TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK TAKIMINA GELDİM'

Havalimanına indikten sonra açıklamalarda bulunan Emre Demir, "Çok mutluyum. Çok büyük bir takımdan Türkiye'nin en büyük takımına geldiğim için çok mutluyum. Şu anda çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. Emre Demir'in yarın sağlık kontrollerinden geçtikten sonra kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

YORUM YAZ