MENÜ

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'den transfer! İmza an meselesi

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan yıldızı takımına dahil ediyor. Yıldız oyuncunun, İstanbul ekibiyle resmi sözleşmeye imza atması an meselesi...

Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe'den transfer! İmza an meselesi

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Fenerbahçeli taraftarların sevgilisi olan yıldızı transfer ediyor. Belözoğlu, Fenerbahçe'de çalıştığı dönemde takıma dahil ettiği yıldız futbolcuyla yeniden çalışma fırsatını yakalayacak.

Haberin Devamı

3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

İstanbul ekibi, bonservisi Hertha Berlin’de olan 28 yaşındaki forvet ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Turuncu-lacivertli ekipten transferle ilgili yapılan açıklamada, “Kulübümüz, Polonyalı Milli futbolcu Krzysztof Piatek’i üç yıllığına kadrosuna kattı. Krzysztof Piatek’e ailemize hoş geldin diyor, turuncu-lacivertli formamızla başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

Emre Belözoğlundan Fenerbahçeden transfer İmza an meselesi

PIATEK’TEN 4 GOL, 5 ASİST

Geride bıraktığımız sezon İtaltyan ekibi Salernitana’da forma giyen Krzysztof Piatek, 33 maçta forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 4 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

FATİH TERİM DE İSTEMİŞTİ

Temmuz 1995 doğumlu olan Krzysztof Piatek, 1.83 boyunda ve forvet olarak görev yapıyor. Polonyalı golcü futbola ülkesinin takımlarından Dzierzoniow’da başladı. 2017-18 sezonunda ülkesinde Cracovia Krakow ile çıktığı 38 maçta 21 gol ile dikkat çeken Piatek, o dönem Galatasaray’ın da gündemine gelmişti. Özellikle Fatih Terim’in kendisini takıma kazandırmak istediği belirtilmişti.

Haberin Devamı

Emre Belözoğlundan Fenerbahçeden transfer İmza an meselesi

ANLAŞMA TAMAM!

Sports Digitale'in haberine göre; Başakşehir, Fenerbaçe'nin eski yıldızı Dimitris Pelkas ile anlaşmaya vardı. Yunan yıldız, yarın sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçecek ve yeni kulübüyle resmi sözleşmeye imzasını atacak.

FENERBAHÇE'DEKİ PERFORMANSI 

Fenerbahçe'de oynadığı dönemde taraftarların sevgilisi olan Yunan yıldız, Sarı-Lacivertli formayla toplam 67 maça çıkarken 13 gol atıp 8 de asist katkısında bulundu. Pelkas, Fenerbahçe'den Championship ekibi Hull City'ye kiralık olarak gitti. İngiliz ekibiyle imzaladığı kiralık anlaşmasının sona ermesinin ardından ise bonservisini eline almış, kulüp arıyordu.

Emre Belözoğlundan Fenerbahçeden transfer İmza an meselesi

YORUM YAZ