Emre Belözoğlu: Bize yakışmadı! Çok üzgünüm...
Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu, 2-1 kaybettikleri Sivasspor mücadelesini değerlendirdi. Bugünkü mücadelenin kendilerine yakışmadığını ve sorumluluğu aldığını belirten Belözoğlu, "Sonuna kadar bu işi kovalayacağını iddia eden bir takımdık. Bugün bize yakışmadı. Şampiyonluk maçında daha çok istemeliydik. Sorumluluk benim. Bu motivasyonu sağlamalıydım. 2,5 günde bir maç oynamak da zorladı bizi. Çok üzgünüm. Oyuncular da çok üzgün. Büyük fotoğrafta bu bize yakışmadı. Bundan dolayı çok üzgünüm." dedi.

Emre Belözoğlu'nun maç sonu yayıncı kuruluşa açıklamaları şu şekilde:
Haberin Devamı ›
Sonuna kadar bu işi kovalayacağını iddia eden bir takımdık. Bugün bize yakışmadı. Şampiyonluk maçında daha çok istemeliydik. Sorumluluk benim. Bu motivasyonu sağlamalıydım. 2,5 günde bir maç oynamak da zorladı biz. Bu oyunu aynı oyuncularla oynayabileceğimizi de düşünüyordum. Aslında maç öncesi onun da bir karasızlığı vardı. Çok üzgünüm. Oyuncular da çok üzgün. Büyük fotoğrafta bu bize yakışmadı. Bundan dolayı çok üzgünüm.
Ben inanıyordum. Biz son maça taşıyabilseydik, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Başarısızlığı sahiplenmekten geri durmam. Sorumluluk net şekilde benim... Buradan üzerimize düşeni de yapmalıyız. Burası çok büyük bir camia. Gerçekten bize yakışmadı.