MENÜ

Elvir Baliç'ten dikkat çeken Serdar Dursun ve Fenerbahçe yorumu

Fenerbahçe Süper Lig'in 26. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor'u ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta 3-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Sacivertli takım maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Spor yorumcusu Elvir Baliç, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını TivibuSpor'da yorumladı.

Elvir Baliç'ten dikkat çeken Serdar Dursun ve Fenerbahçe yorumu

Çaykur Rizespor'u ilk yarısını 1-0 geride kapattığı maçta 3-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-Sacivertli takım maç fazlasıyla liderliğe yükseldi. Spor yorumcusu Elvir Baliç, Çaykur Rizespor - Fenerbahçe maçını TivibuSpor'da yorumladı.

Haberin Devamı

İŞTE ELVIR BALIÇ'İN FENERBAHÇE YORUMU...

''ÇOK ÇOK ÖNEMLİ 3 PUAN''

"Fenerbahçe çok çok önemli bir 3 puan aldı. Bu havada, sahada oynamak hiç ama hiç kolay değil. İlk yarıdaki 11'de iki değişiklik bekliyordum en başta. İsmail hoca hala en güvendiği oyunculara güvenip tekrar aynı oyuncuları sahaya sürdü. Sadece Mert değişti. İlk yarıda Fenerbahçe ciddi şekilde hem hücum hem de konsantrasyon anlamında sıkıntılar çekti."

Elvir Baliçten dikkat çeken Serdar Dursun ve Fenerbahçe yorumu

''BÖYLE MAÇLARI ÇEVİRMEK KOLAY DEĞİL''

"Fenerbahçe özellikle ilk yarılarda son dakikalarda da olsa skoru 1-1'e getirmesi lazım. Çünkü böyle maçları çevirmek kolay değil. Saha şartları nedeniyle pas yapamıyorsun, biraz daha uzun pas tercih ediyorsun."

''SERDAR DURSUN CİDDİ RİSK''

"İsmail hoca ikinci yarıda hemen 3 değişiklik yaptı. Değişikliklerden sonra ciddi risk aldı. Serdar Dursun ile başlaması ciddi risk. Kimse Serdar'ı ilk değişiklik olarak düşünmedi. Herkes Batshuayi bekliyordu."

Haberin Devamı

Elvir Baliçten dikkat çeken Serdar Dursun ve Fenerbahçe yorumu

''Bu risk zaman zaman teknik direktörlerde ise yaradığı zaman bütün iş teknik direktöre yazar. İsmail hocayı zaman zaman eleştirsek de bugün hamleler olumluydu."

"MAÇIN ADAMI"

"İrfan Can belki de maçın adamı. Oynadığı süre boyunca bütün topları olumlu kullandı. Gol attı."

Elvir Baliçten dikkat çeken Serdar Dursun ve Fenerbahçe yorumu

 

YORUM YAZ