MENÜ

Edin Dzeko'nun durumu belli oldu! Fenerbahçe'den resmi açıklama

Süper Lig’in 17. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını dün öğlen saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı idmanla sürdürdü. Yapılan idmanda ağrıları olduğu için yer almayan yıldız futbolcu Edin Dzeko'nun son durumu belli oldu. Sarı - lacivertlilerden de Boşnak yıldızla alakalı resmi açıklama geldi.

Edin Dzeko'nun durumu belli oldu! Fenerbahçe'den resmi açıklama

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor karşı karşıya gelecek. Sarı-lacivertlilerin dün yaptığı idmanda yer almayan Edin Dzeko'nun son durumu belli oldu.

Haberin Devamı

KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Fenerbahçe, Süper Lig'in 17'nci haftasında 20 Aralık Çarşamba günü Kayserispor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını dün sürdürdü. Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla başladı. Ardından 2 gruba ayrılan sarı-lacivertli oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışmaları yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı. Fenerbahçe, Kayserispor maçı hazırlıklarını bugün yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Edin Dzekonun durumu belli oldu Fenerbahçeden resmi açıklama

KAYSERİ'YE KARŞI 3 EKSİK VAR

Sarı-Lacivertliler’de, Kayserispor karşılaşması öncesi iki eksik bulunuyordu. Bu zorlu deplasmanda Rodrigo Becao ve Miha Zajc, sakatlıkları sebebiyle olmayacak. Becao’nun, önümüzdeki Ocak ayının ortalarında sahalara dönmesi beklenirken, Zajc’in tedavisi ise devam ediyor. Son olarak da Edin Dzeko'nun sakatlığıyla Kayseri maçındaki eksik sayısı üçe yükseldi.

Haberin Devamı

İŞTE DZEKO'NUN SON DURUMU

Ağrıları olduğu öğrenilen Edin Dzeko’nun durumu belli oldu. 37 yaşındaki yıldız ismin hamsting kasında 1. derecede zorlanma ve yaralanma olduğu öğrenildi. Fenerbahçe sağlık heyeti, Boşnak golcünün tedavisine başladı.

DERBİDE OYNAMA İHTİMALİ YÜKSEK

Edin Dzeko'nun deplasmanda oynanacak Kayserispor maçında oynaması beklenmezken Galatasaray derbisinde yüksek ihtimalle sahada olacağı öğrenildi.

FENERBAHÇE'DEN AÇIKLAMA

Sarı - lacivertliler yıldız oyuncunun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yayınladı. Kulübün resmi iletişim kanallarından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel Futbol A Takımı oyuncularımızdan Edin Dzeko’nun antrenman sonrası yaşadığı ağrı şikayeti sonrası Ataşehir
Acıbadem Hastanesi’nde MR görüntülenmesi gerçekleştirilmiştir.

Yapılan tetkikler neticesinde sağ ayak arka adalesinde zorlanma tespit edilen oyuncumuzun tedavi süreci başlatılmıştır."

Edin Dzekonun durumu belli oldu Fenerbahçeden resmi açıklama

Edin Dzekonun durumu belli oldu Fenerbahçeden resmi açıklama

Fenerbahçe'nin yıldızları Dzeko ve Tadic'e Slovenya'da büyük ilgi!

 

YORUM YAZ