MENÜ

Edin Dzeko'dan Mauro Icardi sözleri: Fenerbahçe'ye gelmemde en büyük neden...

Sezon başında Fenerbahçe'ye transfer olan Edin Dzeko, gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi olmayı başarmıştı. Yıldız oyuncu yaptığı açıklamada Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mauro Icardi hakkında gelen soruya da cevap verdi. İşte detaylar...

Edin Dzeko'dan Mauro Icardi sözleri: Fenerbahçe'ye gelmemde en büyük neden...

Fenerbahçe'nin golcü futbolcusu ve kaptanı Edin Dzeko, Galatasaray'da girdikleri şampiyonluk yarışından gol krallığında Icardi olan mücadelesine kadar birçok konu hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

SZYMANSKİ SÖZLERİ

Polonya basınına konuşan Dzeko, Szymanski'nin performansı hakkında, "Sebastian sezona harika başladı ve bundan çok mutluyum. Özellikle de gol attığı için, çünkü bence bir takımda gol atabilecek daha fazla oyuncunun olması her zaman daha iyidir. Ancak iyi bir başlangıç yapması benim için hiç de sürpriz değil çünkü kendisi iyi ve kaliteli bir oyuncu. Sezon boyunca bu formunu koruyacağını ve Fenerbahçe'ye çok katkı sağlayacağını umuyoruz." dedi.

Edin Dzekodan Mauro Icardi sözleri: Fenerbahçeye gelmemde en büyük neden...

ICARDİ SORUSUNA YANIT

Dzeko kendisine yöneltilen "Icardi ile gol sayın hemen hemen aynı ve üstelik şu anda hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın puanları aynı. Hangisi daha zor olacak gol krallığında Icardi'yi yenmek mi yoksa şampiyonluk için Galatasaray'ı mı yenmek mi?" şeklinde soruya şu şekilde cevap verdi:

Haberin Devamı

"Benim Fenerbahce'ye katılmamdaki en önemli neden bu kulübe ve taraftarına şampiyonluk unvanını geri vermek. Bu benim mutlak önceliğim. Ve bunun gerçekleşmesine yardımcı olmak için elimden gelen her şeyi yapıyorum."

'NORMAL ŞARTLARDA 6-7 PUAN ÖNÜNDE OLURDUK'

Şampiyonluk yarışına da değinen golcü futbolcu, "Normal şartlarda 10 galibiyet serisinden sonra muhtemelen ikinci takımın 6-7 puan önünde olurduk. Ancak Türkiye liginde bu sezon gerçek tamamen farklı çünkü rakipler de çok iyi durumda. Bu, her maçın ve hatta her puanın belirleyici olabileceği çok uzun bir şampiyonluk mücadelesi anlamına geliyor." şeklinde konuştu.

Edin Dzekodan Mauro Icardi sözleri: Fenerbahçeye gelmemde en büyük neden...

'HEPSİ FENERBAHÇE GİBİ ÖZELDİ'

Süper Lig'den ve Türkiye'den etkilendiğini de dile getiren Dzeko, "Oynadığım tüm kulüpleri seviyorum. Hepsi benim için tıpkı artık Fenerbahçe gibi özeldi. Ancak en iyi 5 ligde oynadığım göz önüne alındığında, Türkiye'de ne bekleyeceğimi bilmiyordum. Ancak Fenerbahçe'ye geldiğimde bunun iyi bir hamle olduğunu hemen anladım. Burada gördüklerimden etkilendim." dedi.

Edin Dzekodan Mauro Icardi sözleri: Fenerbahçeye gelmemde en büyük neden...

YORUM YAZ