MENÜ

Eden Hazard gerçeği ortaya çıktı! Süper Lig devi teklif götürdü

Real Madrid'de uzun sakatlıklar geçirmesi ve bir türlü istenilen performansı göstermeyen Eden Hazard için flaş bir gerçek ortaya çıktı. Yıldız futbolcunun ara transfer döneminde Süper Lig'in kapısından döndüğü ortaya çıktı.

Eden Hazard gerçeği ortaya çıktı! Süper Lig devi teklif götürdü

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'nin forma şansı vermediği Eden Hazard'ı, geçtiğimiz ocak ayında takımdan göndermek istediği öğrenildi. Ancak tecrübeli futbolcu gelen hiçbir teklifi kabul etmedi. Gelen bilgilere göre Süper Lig devi de yıldız futbolcuya teklif götürdü. 

Haberin Devamı

KAZANDIĞI RAKAM DUDAK UÇUKLATTI

Real Madrid’in 2019’da 115 milyon euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığı Eden Hazard, transfer olduğundan beri düzenli forma şansı bulamıyor. Geçtiğimiz günlerde Athletic'in yaptığı haberde Belçikalı yıldızın, Los Galacticos'dan yıllık 23 milyon euro kazandığını belirtmişti. Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan Eden Hazard’ın 2019’daki piyasa değeri 150 milyon euroya kadar çıkmıştı.

Eden Hazard gerçeği ortaya çıktı Süper Lig devi teklif götürdü

TEKLİF GELMEDİ

OK Diario'nun haberine göre; Real Madrid, Ancelotti'nin de onayıyla Hazard'ı ara transfer döneminde elden çıkarmak istedi. Ancak İspanya dışındaki dört büyük ligden (İngiltere, İtalya, Almanya ve Fransa) yıldız futbolcuya teklif gelmedi.

İSPANYOLLAR YAZDI

Chelsea'den Real Madrid'e transfer olduktan sonra sakatlıkların yanı sıra sahada göstermiş olduğu performansla da sınıfta kalan Eden Hazard için flaş bir iddia gündeme geldi.

Haberin Devamı

Eden Hazard gerçeği ortaya çıktı Süper Lig devi teklif götürdü

FENERBAHÇE'Yİ REDDETTİ

32 yaşındaki futbolcu için sadece Fenerbahçe ile Suudi Arabistan'dan bir kulübün devreye girdiği ve Hazard'ı haziran ayına kadar kiralamak istedikleri ileri sürüldü. Yıldız oyuncunun ise iki kulüpten gelen tekilfi de reddettiği iddia edildi.

MİLLİ TAKIMDA FIRTINA GİBİ ESTİ

'FENERBAHÇE İÇİN SÖZ VERDİ'

Fenerbahçe'nin eski idari menajeri ve şimdilerde Westerlo'da futboldan sorumlu olan Hasan Çetinkaya, Eden Hazard'ın kariyerini belki de Westerlo'da bitireceğini ama öncesinde Fenerbahçe'ye verilmiş sözü olduğunu açıklamıştı.

Hazard konusunda konuşan Çetinkaya, "Sanırım onu bir arkadaşım olarak sayabilirim. Lille'deyken tanışmıştık. O zaman bana Fenerbahçe'de oynayacağına dair söz verdi. Westerlo, şu anlık zor ama asla bilemeyiz. Kariyerini burada bitirebilir" ifadelerini kullanmış ve bu sözler gündem olmuştu. Ancak yıldız futbolcunun İspanya'dan gelen haberlere göre Sarı Lacivertliler'in teklifini kabul etmediği ortaya çıktı. 

Eden Hazard gerçeği ortaya çıktı Süper Lig devi teklif götürdü

1 YIL DAHA SÖZLEŞMESİ VAR

Eden Hazard'ın Real Madrid ile 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon sadece 7 resmi maça çıkan Belçikalı yıldız 1 gol atarken, 1 kez de asist yaptı.

AYRILMAK İSTEMİYOR

Ancelotti'nin kendisini kadroda düşünmemesine rağmen Eden Hazard Real Madrid'den ayrılmak istemiyor. Tecrübeli futbolcu yaptığı açıklamada, "Bunu her zaman söyledim ve kalmak istiyorum. Hala yapabileceğimi göstermek için oynamayı umuyorum. Bir yıllık daha sözleşmem bulunuyor ve transferi şu anda düşünmüyorum." ifadelerini kullandı.

 

YORUM YAZ