MENÜ

Dzeko'dan olay Fenerbahçe tepkisi! Sözleşme detayı ortaya çıktı

Transferde Fenerbahçe’nin bir numaralı hedefi olan Edin Dzeko ile görüşmeler son aşamaya geldi.

Dzeko'dan olay Fenerbahçe tepkisi! Sözleşme detayı ortaya çıktı

Ünlü golcünün transferi konusunda önemli bir mesafe kat eden sarı-lacivertliler 2 yıllık kontrat yapmak istiyor.

Haberin Devamı

İtalya basınına yansıyan haberde Inter ile sözleşme yenilemeyen Dzeko’nun 5 milyon euro maaş ve 2.5 milyon euro imza parası alacağı savunuldu. 37 yaşındaki forvetin maddi konular kadar şampiyon olabilecek kaliteli bir kadro kurulmasını istediği de kaydedildi. Dzeko’nun başarı için iyi bir kadronun garantisini talep ettiği öne sürüldü. İşte detaylar...

Dün akşam Başkan Ali Koç ile başarılı golcünün menajeri Alessandro Lucci arasında bir görüşme daha gerçekleşti.

Görüşmede artık son detayların hepsi tekrar ele alındı. Dzeko ile Fenerbahçe arasında anlaşma yolunda önemli adımlar atıldı. Deneyimli yıldızın Fenerbahçe’de oynamaya sıcak baktığı, artık arada ufak konuların kaldığı vurgulandı. Dzeko’nun milli takım dönüşü nihai kararı vereceği bildirildi.

Haberin Devamı

Dzekodan olay Fenerbahçe tepkisi Sözleşme detayı ortaya çıktı

PARADAN ÇOK PROJE

Dzeko, Sarı-Lacivertliler’in önerdiği şartları büyük ölçüde kabul etti. Sözleşme detayları konusunda sadece küçük pürüzler söz konusu. Yani Bosnalı yıldız, Fenerbahçeli olmaya artık çok yakın. Ancak Dzeko’nun Kanarya’dan tek ve özel bir isteği var. Dünyaca ünlü oyuncu, sözleşme detaylarından Fenerbahçe’nin projesini önemsiyor.

Dzekodan olay Fenerbahçe tepkisi Sözleşme detayı ortaya çıktı

GÜÇLÜ BİR KADRO İSTİYOR

Kariyer finalinde hem Avrupa’da hem de bulunduğu ligde adından söz ettirmek, yani şampiyonluk yaşamak isteyen tecrübeli golcü, bu nedenle kendisinin dışında yapılacak diğer transferleri de önemsiyor, güçlü bir kadro yapılanmasının içerisinde yer almak istiyor.

Öte yandan Bosna Hersek Milli Takımı’nın kampında olan Dzeko, Lüksemburg maçı öncesi basın toplantısında Fenerbahçe sorularını gülümseyerek yanıtsız bıraktı.

SÖZLEŞME DETAYI ORTAYA ÇIKTI

Ajansspor'un haberine göre; yaz transfer döneminde önemli isimleri kadrosuna katmayı planlayan Fenerbahçe'de flaş gelişmeler yaşanıyor. Avrupa'nın büyük kulüplerinden birçok oyuncuyla transfer görüşmesi yapan Kanarya, bir süredir görüşmelerde bulunduğu Edin Dzeko ile anlaşmaya vardı. Fenerbahçe yönetimi, Dzeko'nun menajeri ile yaptığı görüşmelerde 2 yıllık sözleşme ve yıllık 4.5 Milyon Euro maaş konusunda anlaşmaya vardı. 37 yaşındaki Bosna-Hersek'li forvet oyuncusu Edin Dzeko'nun, sarı lacivertli ekibe ekstra bonuslar ile seneliği 5.5 milyon Euro'ya geleceği öğrenildi. İmza parası olarakta 5 milyon Euro'ya 4 taksit halinde ödenecek.

Haberin Devamı

Dzekodan olay Fenerbahçe tepkisi Sözleşme detayı ortaya çıktı

 

YORUM YAZ