MENÜ

Dünya devinden Fenerbahçe'ye! Nefesleri kesecek transfer...

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki kritik mücadelede İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, son anlarda kalesinde gördüğü golle sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Bu skorla beraber lider Galatasaray ile olan puan farkını azaltamayan sarı-lacivertli ekip, gelecek sezon planlamalarına şimdiden başladı. Kanarya, bu yıl beklentilerin altında kalarak geçtiğimiz sezonki performansını sergileyemeyen yetenekli futbolcunun yerine dünya yıldızını gündemine aldı. İşte detaylar...

Dünya devinden Fenerbahçe'ye! Nefesleri kesecek transfer...

Süper Lig'in 31. haftasındaki kritik mücadelede İstanbulspor'u konuk eden Fenerbahçe, son anlarda kalesinde gördüğü golle sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Bu skorla beraber lider Galatasaray ile olan puan farkını azaltamayan sarı-lacivertli ekip, gelecek sezon planlamalarına şimdiden başladı. Kanarya, bu yıl beklentilerin altında kalarak geçtiğimiz sezonki performansını sergileyemeyen yetenekli futbolcunun yerine dünya yıldızını gündemine aldı. İşte son dakika haberinin tüm detayları...

Haberin Devamı

ALİ KOÇ'TAN ÇOK KONUŞULACAK OLAY SÖZLER!



Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasındaki müsabakalar nefesleri kesmeye devam ediyor. Haftanın önemli maçlarından birinde Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük ile berabere kalarak, Fenerbahçe'ye puan farkını eritme şansı sundu.

Ligin düşme hattına yakın sıralamada yer alan İstanbulspor'u evinde konuk eden Fenerbahçe, iki defa öne geçtiği mücalede skoru koruyamadı ve sahadan 3-3'lük beraberlikle ayrıldı. Ezeli rakibi ile olan puan farkını 4'e düşürme fırsatını tepen Kanarya, puanını 64'e yükseltti ve ligin son düzlüklerine 6 puan geride 2. sırada girdi.

O HABER HEYECANLANDIRDI

Galatasaray'a yaklaşma fırsatını tepen Kanarya'da büyük bir şok yaşanıyor. Yeniden ayağa kalkmak isteyen Kanarya'da bir diğer gündem maddesi transfer...

Haberin Devamı

O İSİM EĞER GİDERSE...

Fenerbahçe yönetimi yeni sezon için planlamalarına şimdiden başladı. Takım kadrosunda eksik bölgelere yapılacak takviyeler için harekete geçildi. Kanarya, Miguel Crespo'nun ayrılık ihtimaline karşın adaylarını belirlendi.

DÜNYA DEVİNDEN GELİYOR

Sarı-lacivertliler aradığı ismi İngiltere Premier Lig'de buldu. Fenerbahçeli kurmaylar, Chelsea'nin orta sahası Ruben Loftus-Cheek'i takibe aldı. İngiliz yıldızla görüşmelere başlayan Fenerbahçe, bütçeyi Crespo'nun olası satışından karşılayacak.

Kanarya, Porto ve Sporting Lizbon'un takipte olduğu Portekizli oyuncunun sözleşmesini uzatıp satmaya sıcak bakıyor. Gelecek para, 27 yaşındaki Loftus-Cheek'e harcanacak. İngiliz oyuncunun kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Enner Valencia'nın Tigres Formasıyla En iyi Anları

YORUM YAZ