MENÜ

Dört dörtlük Kanarya

Tüm kulvarlarda şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe futbol, basketbol (bayan), voleybol (bayan-erkek), masa tenisi (bayan erkek) dallarında lider durumda.

Dört dörtlük Kanarya

Başkan Aziz Yıldırım’ın her zaman işaret ettiği gibi mücadele ettiği tüm kulvarlarda hedefi ‘şampiyonluk’ olarak belirleyen Fenerbahçe, camiasını mutlu eden bir hafta sonu yaşadı. Futbol takımı Sivasspor’u deplasmanda 5-1’lik skorla devirip, Süper Lig’de liderliğini sürdürürken, voleybol, basketbolda da başarılı sonuçlara imza attı. Aroma Bayanlar Voleybol Ligi’nde yenilgisiz lider durumda bulunan Fenerbahçe Acıbadem, Nilüfer Belediye’yi de 3-0’lık skorla geçerken, erkek voleybol takımı, şampiyonluktaki en büyük rakiplerinden lider İstanbul Büyükşehir Belediye’ye 3-1 mağlup ederek ilk kez zirveye kuruldu.

Yenilgisiz liderlik
Bayan basketbol takımı da, voleybolcular gibi namağlup liderliğini sürdürürken, erkekler haftalardır Efes’in ardından ikinci sırada yer alıyor. Masa tenisinde, hem bayanlar hem erkekler ilk etap maçlarını yenilgisiz kapatıp şampiyonluktaki iddialarını bir kez daha ortaya koydu. Bu arada Avrupa ETTU Kupası’nda yarı final mücadelesi veren bayanlar, Fransız Berthevin takımına İstanbul’da 3-2 yenilip, haftanın üzülen tek ekibi oldu.

Haberin Devamı
YORUM YAZ