Dorgeles Nene Kadıköy'de ilk kez sahnede! Golünü attı taraftara koştu
Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u ağırlıyor. Kritik maçta Dorgeles Nene sahneye çıktı. Malili kanat oyuncusu Kadıköy'de ilk kez fileleri havalandırdı.

Trendyol Süper Lig'in 12. haftasında Fenerbahçe, evinde Kayserispor'u konuk ediyor. Kritik mücadelede Dorgeles Nene takımının 2. golünü attı. Malili kanat oyuncusu Kadıköy'de ilk kez fileleri havalandırdı.
NENE'DEN İKİ GOL BİRDEN
Karşılamanın 40. dakikasında Fred'in sağ kanattan içeriye çevirdiği topta Nene topu ağlarla buluşturdu. 50. dakikada ise Talisca topu takımına kazandırdı, sol çizgiden topla ceza sahasına girdi, yerden kale ağzına çevirdi, Nene golü attı.
Haberin Devamı ›

KADIKÖY'DE İLK KEZ GOL ATTI
2 gol birden atan Malili kanat oyuncusu Dorgeles Nene bu sezon Süper Lig'de taraftarının karşısında ilk kez gol sevinci yaşadı.
'TARAFTARIMIZI MUTLU EDECEĞİME İNANIYORUM'
Maçtan sonra konuşan Nene şunları söyledi: Daha önce Gençlerbirliği maçında gol atmıştım. En iyi performansı ortaya koyabilmek için çok çalışıyorum. Armayı öptüm. Çünkü Fenerbahçe çok büyük! Fenerbahçe'de olduğum için çok mutluyum. Bu kulübe daha çok şey vermek istiyorum. Taraftarımızı mutlu edeceğime inanıyorum.






