MENÜ

Dikkat Old Trafford!

Fenerbahçe’nin Alanya karşısında özellikle hücum hattında tutuk bir görüntü çizmesi, perşembe günü İngiltere’de oynanacak Mancester United maçı öncesinde taraftarı endişelendiriyor.

Dikkat Old Trafford!

Süper Lig’de 7. haftayı 1-1’lik Alanyaspor beraberliğiyle moralsiz kapatan Sarı-Lacivertliler’de gözler, perşembe günü Old Trafford’da oynanacak Manchester United karşılaşmasına çevrildi.

UEFA Avrupa Ligi’nde A Grubu’nda Feyenoord galibiyeti ve Zorya Luhansk beraberliği sonrasında topladığı 4 puanla lider konumda bulunan Sarı-Kanarya’da dün akşam ortaya konan futbol, Fenerbahçeli taraftarları dev maç öncesinde tedirgin ediyor. Takımın özellikle hücum hattında etkisiz bir performans ortaya koyması, Sarı-Lacivertliler’i kara kara düşündürüyor...

Akıllar Bolic’in golünde!

Devler Ligi’nde 1996 yılında yine Old Trafford’da rakip olduğu Manchester United’ı Bosna Hersekli futbolcusu Elvir Bolic’in attığı golle yenerek Kırmızı-Şeytanlar’ın iç sahasındaki 40 yıllık yenilmezlik serisine son veren Kanarya, perşembe günü de bu zaferini tekrarlamak için sahaya çıkacak. Bu karşılaşma öncesinde Manchester United’ın inişli çıkışlı bir görüntü çizmesine ek olarak yoğun maç takvimi sebebiyle ev sahibi ekibin; Memphis Depay, Michael Carrick, Matteo Darmian ve Henrih Mhitaryan gibi yedek ama yıldız futbolcularıyla Fenerbahçe’nin karşısına çıkması bekleniyor.

Haberin Devamı
YORUM YAZ