MENÜ

Diego Rossi'den Fenerbahçe'ye duygusal veda! 'İnanılmaz'

Fenerbahçe'de geçirdiği iki sezonun ardından MLS ekiplerinden Columbus Crew SC takımına transfer olan Diego Rossi'den Sarı-Lacivertli ekibe duygusal bir veda geldi.

Diego Rossi'den Fenerbahçe'ye duygusal veda! 'İnanılmaz'

Fenerbahçe'de geçirdiği iki sezonun ardından MLS ekiplerinden Columbus Crew SC takımına transfer olan Diego Rossi, Türkiye'den ayrılırken kulübüne duygusal bir şekilde veda etti. 

Haberin Devamı

Fenerbahçe ayrılığı açıkladı 

Sarı-Lacivertli ekip, büyük umutlarla kadrosuna kattığı Diego Rossi'nin sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedildiğini KAP'a bildirmiş ve Rossi ile yollar resmen ayrılmıştı.

İşte Fenerbahçe'den Rossi açıklaması: 

Diego Rossi’ye teşekkürlerimizle Yeni sezon yapılanmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda futbolcularımızdan Diego Rossi MLS ekibi Columbus Crew SC’ye transfer olmuştur. 2021-2022 ve 2022-2023 sezonlarında formamızı giyen Diego Rossi’ye katkılarından dolayı teşekkür eder, kariyerinin yeni döneminde kendisine başarılar dileriz.

Bonservis ücreti belli oldu

Fenerbahçe, Diego Rossi'nin Columbus Crew'e transfer olduğunu açıklarken Sarı-Lacivertli ekip; 5.6 milyon dolar bonservis, 1 milyon dolar bonus ve sonraki satıştan %15 pay kazanacak.

Rossi'den Fenerbahçe'ye duygusal veda

İki sezonun ardından Fenerbahçe'ye veda ediyorum. Bu inanılmaz kulübü tanıdığım, beni destekleyen bir taraftar kitlesine sahip olduğum ve bu formayla kupa kazandığım için şanslıyım. Hepinize teşekkür ederim. Fenerbahçe her zaman bir parçam olacak.

Diego Rossiden Fenerbahçeye duygusal veda İnanılmaz

YORUM YAZ