MENÜ

Diego Perotti'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Terk edilmiş hissettim

Fenerbahçe'de sakatlıklardan dolayı istediği etkiyi yapamayan ve Sarı-Lacivertli ekiple sezon başında yollarını ayıran Diego Perotti, Serie A ekiplerinden Salernitana'ya transferinin ardından ilk kez konuştu. İtalyan basınına yeni takımı hakkında açıklamalarda bulunan Arjantinli yıldız, Fenerbahçe dönemi hakkında da dikkat çeken sözler söyledi.

Diego Perotti'den Fenerbahçe'ye olay sözler: Terk edilmiş hissettim

Ara transfer döneminde İtalya Serie A ekiplerinden Salernitana'ya transfer olan Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Perotti, Sarı-Lacivertli kulüpteki dönemi hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de sakatlıklardan dolayı istediği etkiyi yapamayan ve sezon başında yollarını ayıran Diego Perotti İtalyan basınına konuştu. Yeni takımının ligde kalma mücadelesi hakkında konuşan Perotti, "Maalesef bu sadece bize bağlı değil, ancak önümüzde hala oynamadığımız maçlar var ve birçok puan var. Tüm başa baş maçları kazanmaya başlamalıyız. Sıfırdan başlamak gibi Her şeyimi vermek için buradayım." sözlerini dile getirdi.

Fenerbahçe sözleri

Açıklamalarında Fenerbahçe döneminden de bahseden 33 yaşındaki futbolcu, "Maalesef Fenerbahçe'de birçok sakatlık yaşadım ve sonrasında kulüple sorunlar yaşadım. Terk edilmiş hissettim. Belli bir yaşta ayrıca her zaman profesyonel davranmama rağmen bunu hak etmedimi." dedi.

Haberin Devamı

Sakatlıkları nedeniyle Perotti, Sarı-Lacivertli takımla yalnızca 4 maçta forma giyebilmiş ve bu maçlarda 3 kez fol atma başarısı göstermişti.

YORUM YAZ