MENÜ

Dev kulüplerin ilk hedefi Ferdi Kadıoğlu! Transfer için sıraya girdiler

Ferdi Kadıoğlu, adeta elmas gibi parlıyor. Milli futbolcu, her geçen sezon, her geçen ay, her geçen maç performansının üzerine koymaya, performansıyla kendisine hayran bırakmaya devam ediyor. Genç futbolcu için dev takımlar transfer için sıraya girerken yönetim, ocak ayında yıldız futbolcuyu kaybetmek istemiyor

Dev kulüplerin ilk hedefi Ferdi Kadıoğlu! Transfer için sıraya girdiler

Fenerbahçe'nin 24 yaşındaki oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, inanılmaz performansını sürdürmeye devam ediyor Son olarak Trnava mücadelesinde müthiş futbolunu harika bir golle süslemişti. Karşılaşmanın ardından hem hocası İsmail Kartal, hem de takım arkadaşı Edin Dzeko, kendisine övgüler yağdırdı. Öte yandan genç futbolcu için dev takımlar sıraya girdi.

Haberin Devamı

KARTAL GÖZDEN ÇIKARDI

‘BÜYÜKLER ONU İSTER’

Kartal, öğrencisi için, “Çok güzel bir performans ortaya koydu. Sürekli kendini geliştiriyor. Bu da kendisine ve takıma faydalı oluyor” yorumunu yaptı. Dzeko ise, “Ferdi ilk 5 ligde oynayabilir ama hâlâ ona ihtiyacımız var. Gerçekten çok büyük bir oyuncu. Gün geçtikçe daha iyiye gidiyor. Öyle zannediyorum ki büyük kulüpler onu isteyecektir. Ama dediğim gibi, Fenerbahçe’nin ona ihtiyacı var” ifadelerini kullandı.

Dev kulüplerin ilk hedefi Ferdi Kadıoğlu Transfer için sıraya girdiler

FENERBAHÇE PERFORMANSI

Ferdi Kadıoğlu, bu sezon Fenerbahçe forması ile 22 resmi maça çıktı. Milli futbolcu söz konusu maçlarda 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

DEV TAKIMLARIN RADARINDA

Yıldız futbolcu, yükselen formunu geçen ay Milli Takım’ın Almanya ile oynadığı hazırlık maçında da sürdürmüştü. Alman Bild Gazetesi, Bayern Münih ve Borrussia Dortmund’un Ferdi Kadıoğlu için karşı karşıya geleceğini yazdı. İtalyan ekipleri Milan ve Napoli de Milli oyuncunun peşinde. Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde Ferdi için teklif almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

YÖNETİM BIRAKMAK İSTEMİYOR

Fenerbahçe yönetimi, ocak ayında yıldız futbolcuyu kaybetmek istemiyor. Hem de 24 yaşındaki oyuncu, şampiyonluk yaşadıktan sonra Fenerbahçe’ye veda etmek istiyor.

Dev kulüplerin ilk hedefi Ferdi Kadıoğlu Transfer için sıraya girdiler

Dev kulüplerin ilk hedefi Ferdi Kadıoğlu Transfer için sıraya girdiler

Fenerbahçe'nin yıldızlarına büyük övgü! 'Avrupa'nın en iyi ikilisi'
YORUM YAZ