MENÜ

Derbi öncesi Fenerbahçe'de Edin Dzeko müjdesi! İşte son durumu

Trendyol Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray karşı karşıya gelecek. Yaşadığı sakatlık nedeniyle Kayseri deplasmanında forma giyemeyen Bosna Hersekli futbolcu hakkında yeni bir gelişme yaşandı.

Derbi öncesi Fenerbahçe'de Edin Dzeko müjdesi! İşte son durumu

Süper Lig'in geride kalan bölümünde topladıkları 43'er puanla zirvede yer alan Fenerbahçe ile Galatasaray Pazar günü karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesinde sarı-lacivertlilere Dzeko'dan müjdeli haber geldi.

Haberin Devamı

PERFORMANSI PARMAK ISIRTTI

Edin Dzeko, Süper Lig'de forma giydiği 15 maçta 12 kez ağları havalandırdı.

Pendikspor ile oynanan maçta üç gol atarak "hat-trick" yapan Dzeko, Gaziantep FK müsabakasında 2, Samsunspor, Antalyaspor, Çaykur Rizespor, Kasımpaşa, Hatayspor, Sivasspor ve Beşiktaş müsabakalarında ise birer kez topu filelere gönderdi.

Derbi öncesi Fenerbahçede Edin Dzeko müjdesi İşte son durumu

MÜJDELİ HABER GELDİ

Sağ ayak arka adalesindeki zorlanma nedeniyle Mondihome Kayserispor maçında forma giyemeyen Dzeko'nun Galatasaray maçındaki durumu merak ediliyordu. Boşnak futbolcu bugünkü idmanın tamamında yer aldı.

Derbi öncesi Fenerbahçede Edin Dzeko müjdesi İşte son durumu

HAZIRLIKLAR DEVAM ETTİ

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig’in 18. haftasında 24 Aralık Pazar günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde, Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bugün akşam saatlerinde Can Bartu Tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.

Haberin Devamı

İsmail Kartal yönetimindeki idman koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başladı. Pas çalışmalarıyla devam eden antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

İLERİ DÖRTLÜDEN GOL KATKISI

Bu sezon attığı 44 golle ligin en golcü takımı konumunda bulunan Fenerbahçe'de Edin Dzeko'dan sonra skora en fazla katkıyı Sebastian Szymanski, Dusan Tadic ve İrfan Can Kahveci yaptı.

Polonyalı futbolcu Szymanski 8 kez ağları havalandırırken, Sırp Dusan Tadic 7, İrfan Can Kahveci de 6 kez topu filelerle buluşturdu.

Sarı-lacivertli ekipte Michy Batshuayi 3, Bright Osayi-Samuel 2, Alexander Djiku, Joshua King ve Cengiz Ünder de birer gol kaydetti.

Derbi öncesi Fenerbahçede Edin Dzeko müjdesi İşte son durumu

YORUM YAZ