MENÜ

Denge ve kuvvet çalıştı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında, 16 Eylül Pazar günü Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, sabah saatlerinde yaptığı ve basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla sürdürdü.

Denge ve kuvvet çalıştı

Can Bartu Tesisleri'nde bugün teknik direktör Aykut Kocaman yönetiminde saat 10.30'da başlayan antrenman, 1 saat 30 dakika sürdü.

Antrenmanın ilk bölümünde salonda denge ve kuvvet çalışması yapan oyuncular, ardından sahada çeşitli parkurlardan oluşan çabukluk çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. A Milli takımımızın Estonya ile oynayacağı 2014 Dünya Kupası grup maçı için Milli takım kadrosunda bulunan Mert Günok, Bekir İrtegün, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Caner Erkin ile ülkelerinin Milli takımlarında yer alan Miroslav Stoch, Dirk Kuyt, Joseph Yobo ve Raul Meireles ise antrenmanda yer almadı. Öte yandan A2 Milli takım kadrosunda bulunan Özgür Çek, antrenmana katılmadı.

Sakatlıkları süren oyuncular Volkan Demirel, Serdar Kesimal, Milos Krasic, Moussa Sow ve Recep Niyaz tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı tesislerde sürdürdü.

Fenerbahçe, Mersin İdman Yurdu maçı hazırlıklarını, 1 günlük iznin ardından 10 Eylül Pazartesi günü Can Bartu Tesisleri'nde yapacağı çift antrenmanla sürdürecek. Günün ilk antrenmanı saat 10.00'da başlayacak ve basına kapalı yapılacak, günün ikinci antrenmanı ise saat 18.00'de, basına açık gerçekleştirilecek.

KULÜP DOKTORUNDAN AÇIKLAMA


Profesyonel Futbol Takımı Doktoru Burak Kunduracıoğlu, Galatasaray ile oynanan Süper Kupa maçında sakatlanan Volkan Demirel ile Spartak Moskova karşılaşmasında sakatlanarak oyundan çıkan Milos Krasic, antrenman sırasında sağ üst adalesinden sakatlanan Serdar Kesimal ve sağ üst arka adalesinde kısmi yırtık ve kanama olduğu tespit edilen Moussa Sow'un sağlık durumları hakkında açıklamalarda bulundu.

FB TV'ye açıklamalarda bulunan Dr. Burak Kunduracıoğlu; "Geçen sezon yaşanılan sakatlıklardan dolayı bu durumun Sow ve Krasic için bir kondisyon eksikliği yarattığını belirtmek isterim.

Haberin Devamı

Tabi bununla birlikte 7 maç yapıyor olmamız ve beraberinde son maçların da tempolu geçmesi Milos Krasic ve Moussa Sow için sıkıntılı bir durum yarattı. Ancak Milli maç arasını değerlendirip, oyuncularımızın daha sağlıklı olmasını amaçlıyoruz. Tabi beraberinde yapacağımız özel antrenmanlarla da oyuncularımızın kuvvetlenmelerini sağlayacağız. Volkan Demirel için de şunu belirtmek isterim; Volkan'ın bir kıkırdak problemi var ve hala da devam ediyor. Ancak yumuşak dokularda iyileşme var. Takımla birlikte kısmen çalışmalara başladı.

Pazartesi günü de takımla birlikte antrenmanlara başlayacak. Serdar'ın da bildiğiniz üzere sağ üst adalesinden bir sakatlığı vardı. Bu sakatlığın şu an için iyileşme safhası geçti, kuvvetlenme safhasındayız. Kondisyonerimizle birlikte yaptığı çalışmalarla bu kuvvetlendirmeyi arttırmayı amaçlıyoruz" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ