MENÜ

Christoph Daum, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Christoph Daum, stadyumu ve Fenerbahçe Müzesi'ne ziyaret etti.

Christoph Daum, Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda

Bir Alman kanalının belgeselini yapmasından dolayı İstanbul’da bulunan ve dün Can Bartu Tesisleri'ni ziyaret eden Fenerbahçe'nin eski teknik direktörlerinden Christoph Daum, bugün de stadı ve Fenerbahçe Müzesi’ne bir ziyaret gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'ye 2 Süper Lig (2003-2004 ve 2004-2005), 1 de Süper Kupa (2009) zaferleri yaşatan Alman teknik adam, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Yöneticiler Mustafa Kemal Danabaş, Fethi Pekin, Ömer Okan, Simla Türker Bayazıt, Can Gebetaş ve Bekir İrdem’le de bir araya geldi.

Christoph Daum, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda

Yönetim Kurulu Üyeleriyle gerçekleştirdiği sohbetin ardından kulübün departmanlarını dolaşan ve daha sonra Fenerbahçe Müzesi’ne geçen Christoph Daum, burada görev yaptığı dönemde kazandığı kupalarla da fotoğraf çektirdi. Duygusal anlara sahne olan bu bölümde müzeyi detaylı şekilde ziyaret eden Daum, müze ziyaretinin ardından Fenerium ve Fenerbahçe Televizyonu ile İletişim departmanlarını gezdi.

Haberin Devamı

Müze ziyareti sırasında Fenerbahçe Televizyonu’na konuşan Daum, “Burada gördüklerimiz hayatımın bir parçası. Beni çok güzel ağırlayan Fenerbahçe ailesini hatırlatıyor. Buraya geldiğimden beri yönetim kurulu, çalışanlar, özellikle taraftarlar bana çok misafirperver davranıyor. Fenerbahçe ailesinin bir parçası olmak beni çok mutlu ediyor ve bu ömür boyu sürecek” dedi.

Christoph Daum, Şükrü Saraçoğlu Stadyumunda

YORUM YAZ