MENÜ

Ceyhun Kazancı'dan canlı yayında Ferdi Kadıoğlu sözleri

Bir dönem Beşiktaş'ta sportif direktörlük görevini yürüten Ceyhun Kazancı, dün akşam katıldığı programda önemli açıklamalarda bulunurken, Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu ile ilgili de bir itirafta bulundu. İşte detaylar...

Ceyhun Kazancı'dan canlı yayında Ferdi Kadıoğlu sözleri

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, dün akşam konuk olduğu programda önemli açıklamalar yaptı.

Haberin Devamı

PASSOLİG İTİRAFI

Spor gündemine dair çarpıcı açıklamalar yapan Kazancı, yönetim kurulu üyesi olduğu Passolig anlaşmasına dair son durumu da paylaştı.

Yapılan 10 yıllık anlaşmanın süresinin olduğunun altını çizen Kazancı, "10 yıllık anlaşma doluyor ancak kovid-19 nedeniyle bir yıllık bir boşluk var. Orada mücbir sebep maddesi olduğu için görüşmelerimiz sonlandı gibi. Çok çok büyük ihtimalle Passolig bir yıl daha devam edecek" ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ın eski sportif direktörü Ceyhun Kazancı, Arsenal'ın Fenerbahçe'nin sol beki Ferdi Kadıoğlu'nu izlemesi için scout ekibinden bir ismi İstanbul'a gönderdiğini açıkladı.

FERDİ KADIOĞLU SÖZLERİ

Habertürk'e konuşan Kazancı, "Geçenlerde Arsenal'in scoutu buradaydı. Fenerbahçe'den bir oyuncuyu izledi. Ferdi Kadıoğlu ile ilgili haberler çıktı zaten. Çok da yalan değil o." ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Ceyhun Kazancıdan canlı yayında Ferdi Kadıoğlu sözleri

"ONANA HAKKINDA KONUŞTUK"

Ceyhun Kazancı, Arsenal'in Fransız scoutıyla sohbet ettiğini ve Beşiktaş'ın orta saha oyuncusu Jean Onana hakkında da konuştuklarını söyledi. Onana transferiyle ilgili eleştirilere yanıt veren Kazancı, o dönem opsiyonlardan bir tanesinin Onana olduğu ve teknik direktör Şenol Güneş'in onayıyla futbolcunun transfer edildiğini söyledi.

Fenerbahçe'nin Ferdi Kadıoğlu planı belli oldu!

Ceyhun Kazancıdan canlı yayında Ferdi Kadıoğlu sözleri

YORUM YAZ