MENÜ

Cengiz Ünder: Çok istedim, çok mutluyum!

Kayserispor deplasmanında Fenerbahçe formasıyla ilk golünü atan ve derbi öncesi iyice havaya giren Cengiz Ünder, “Çok bekledim, çok istedim, çok mutluyum!” ifadelerini kullandı.

Cengiz Ünder: Çok istedim, çok mutluyum!

Sezon başında Fransız ekibi Marsilya’dan büyük umutlarla ve 15 milyon Euro bonservis bedeliyle alınan Cengiz Ünder, adeta küllerinden doğdu. Yaşadığı sakatlıklar sonrasında bir türlü tam olarak hazır olamayan ve beklentileri hızlıca karşılayamadığı için de morali bozulan Cengiz için 4-3 kazanılan Kayserispor karşılaşması, pozitif anlamda müthiş bir etki yarattı. 26 yaşındaki Milli futbolcu, Kayseri deplasmanında Sarı-Lacivertli formayla ilk kez ağları salladı.

Herkesi çok mutlu etti

Batshuayi’ye de bir asist yapan Milli futbolcunun performansı, Galatasaray derbisi öncesi hem teknik heyeti hem de camiayı çok mutlu etti. Aralık 2018’den (Parma’ya karşı Roma formasıyla) bu yana ilk kez deplasmanda forma giydiği bir lig maçında hem gol hem de asist katkısı veren tecrübeli oyuncu, sosyal medya hesabından da, “Çok bekledim, çok istedim, çok mutluyum! Her zamankinden daha motive, hep birlikte daha iyiye!” mesajını paylaştı.

Haberin Devamı

Cengiz Ünder: Çok istedim, çok mutluyum

YORUM YAZ