MENÜ

SON DAKİKA | UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final kura çekimi yapıldı! Fenerbahçe'nin rakibi belli oldu

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ikinci maçında Fenerbahçe sahasında Belçika'nın son dönemdeki en fazla çıkış yapan takımlarından biri olan Saint-Gilloise'ye yenilmesine rağmen ilk maçtaki 3-0'lık skorla eleyerek adını çeyrek finale yazdırdı. UEFA Avrupa Konferans Ligi kura çekimi sonucunda temsilcimiz Fenerbahçe'nin çeyrek finaldeki rakibi de belli oldu. Ayrıca yarı finaldeki muhtemel rakip de kura sonucunda belli oldu.

UEFA Konferans Ligi son 16 turu ikinci maçında Fenerbahçe sahasında Belçika ekibi Saint-Gilloise'u sahasında ağırladı. İlk maçı deplasmanda 3-0'lık skorla kazanan Fenerbahçe rövanş maçında sahasında 1-0'lık skorla yenildi ama adını çeyrek finale yazdırmayı başardı.

Haberin Devamı

ARDA GÜLER'Lİ MADRİD'E ERKEN FİNAL

FENERBAHÇE'NİN RAKİBİ OLYMPİAKOS OLDU

UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final kura çekiminde temsilcimiz Fenerbahçe'nin rakibi Yunan temsilcisi Olympiakos oldu. Ayrıca Sarı-Lacivertlilerin yarı final - final yolu belli oldu.

İŞTE ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Club Brugge - PAOK 

Olympiakos - FENERBAHÇE 

Aston Villa - Lille

Viktoria Plzen - Fiorentina

F.BAHÇE OLYMPİAKOS'U GEÇERSE RAKİP ASTON VİLLA - LİLLE GALİBİ OLACAK

Fenerbahçe'nin UEFA Konferans Ligi çeyrek finalinde Olimpiakos'u elemesi halinde yarı finaldeki rakibi Aston Villa - Lille eşleşmesinin galibi olacak.

Maç tarihleri belli oldu

Fenerbahçe, Olympiakos ile ilk maçı 11 Nisan'da Pire'de, rövanşı 18 Nisan'da Kadıköy'de oynayacak.

SON DAKİKA | UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final kura çekimi yapıldı Fenerbahçenin rakibi belli oldu

Final Yunanistan'da

UEFA Konferans Ligi'nde çeyrek final müsabakalarının ardından yarı final ve final mücadeleleri oynanacak. Final karşılaşmasına 29 Mayıs 2024 tarihinde Atina'nın Ayasofya Stadyumu ev sahipliği yapacak.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final kura çekimi yapıldı Fenerbahçenin rakibi belli oldu

Fenerbahçe kasayı doldurdu

Konferans Ligi'nde mücadele eden Fenerbahçe yoluna dolu dizgin devam ederken, bugüne kadar çıktığı 13 karşılaşmanın 11'inden galibiyetle ayrılmayı başardı. Sarı-Lacivertliler bu performansıyla kasasını da doldurdu. Bu performansın kulübe ekonomik getirisine bakıldığında ise Fenerbahçe, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde şu ana kadar toplam 7 milyon 601 bin euro (yaklaşık 250 milyon TL) kazandı.

Fenerbahçe - Union SG maçı (VİDEO)

SON DAKİKA | UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final kura çekimi yapıldı Fenerbahçenin rakibi belli oldu

YORUM YAZ