MENÜ

Fenerbahçe’den derbide harika geri dönüş! ( ÖZET | Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-1 Galatasaray Petrol Ofisi)

Turkcell Kadın Futbol Süper Lig’in 25. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Petrol Ofisi, Galatasaray Petrol Ofisi’ni 2-1 mağlup etti. Sarı-lacivertli takımın gollerini Ece Türkoğlu ve Coleman kaydederken sarı-kırmızılı ekibin tek golünü ise Arzu Karabulut attı. İşte maçın detayları…

Fenerbahçe’den derbide harika geri dönüş! ( ÖZET | Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-1 Galatasaray Petrol Ofisi)

Turkcell Kadın Futbol Süper Lig’in 25. Haftası, derbi heyecanına sahne oldu… Fenerbahçe Petrol Ofisi, Dereağzı Lefter Tesisleri'nde Galatasaray Petrol Ofisi’ni konuk etti. Büyük bir heyecana sahne olan derbi karşılaşması, Fenerbahçe Petrol Ofisi’nin 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Haberin Devamı

ARZU KARABULUT’TAN ICARDI SEVİNCİ

Karşılaşmaya hızlı başlayan Galatasaray Petrol Ofisi, 4. dakikada Arzu Karabulut’un golüyle deplasmanda 1-0 öne geçti. 33 yaşındaki orta saha oyuncusunun, golün ardından Mauro Icardi ile özdeşleşen sevinci yapması sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe’den derbide harika geri dönüş ( ÖZET | Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-1 Galatasaray Petrol Ofisi)

FENERBAHÇE’DEN MÜTHİŞ GERİ DÖNÜŞ

Yediği golün ardından çabuk toparlanan Fenerbahçe Petrol Ofisi, 9. dakikada Ece Türkoğlu ile skoru 1-1’e getirdi. Derbi mücadelesinde ilk yarı bu skorla sona erdi. Sarı-lacivertliler, 70. dakikada Coleman’ın frikikten kaydettiği gol ile 2-1 öne geçmeyi başardı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve sarı-lacivertliler, derbi maçını 2-1 kazandı.

FARK İKİ PUANA DÜŞTÜ

Fenerbahçe Petrol Ofisi, bu galibiyetle Turkcell Kadınlar Süper Lig’inde puanını 57’ye yükseltti. Lider Galatasaray Petrol Ofisi’nin ise 59 puanı bulunuyor. Sarı-lacivertliler bu galibiyetle birlikte beş puanlık puan farkını ikiye düşürmüş oldu. Ligin bitimine ise beş hafta bulunuyor.

Haberin Devamı

Fenerbahçe - Galatasaray maçının ilk 11'leri

Fenerbahçe Petrol Ofisi: Göknur, Ecem, Yaşam, Gülbin, İlayda, Fatma, Ece, Zenatha, Busem, Olga, Yağmur.

Galatasaray Petrol Ofisi: Gamze Nur, Berna, Eda, Shmatko, Benan, Emine Ecem, Ebru, Bakarandze, Kipoyi, Doci, Arzu.

Maçın önemli anları

1' İlk düdük çaldı ve derbi mücadelesi başladı.

4' GOL | Arzu Karabulut attı, Galatasaray Petrol Ofisi öne geçti... Savunmadan seken topu iyi takip eden Arzu Karabulut ceza sahası içi sol çaprazından sol ayağıyla vuruşunu yaptı, meşin yuvarlak kaleci Göknur'un solundan ağlarla buluştu: 0-1.

9' GOL | Ece Türkoğlu attı, Fenerbahçe Petrol Ofisi beraberliği yakaladı... Yağmur'un pasıyla ceza sahasında topla buluşan Ece sağ ayağının dışıyla vuruşunu yaptı ve topu kaleci Gamze Nur'un sağından ağlarla buluşturdu: 1-1.

DEVRE | Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

46' İKİNCİ YARI BAŞLADI | İkinci yarıda ilk düdük sesi geldi.

70' GOL | Coleman attı, Fenerbahçe Petrol Ofisi öne geçti... Sol kanattan kullanılan serbest vuruşta topun başına geçen Coleman sağ ayağıyla direkt kaleye vurdu, meşin yuvarlak yakın köşeden ağlarla buluştu: 2-1.

Haberin Devamı

MAÇ BİTTİ | Son düdük çaldı ve derbi mücadelesi, Fenerbahçe Petrol Ofisi'nin 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

 

Fenerbahçe’den derbide harika geri dönüş ( ÖZET | Fenerbahçe Petrol Ofisi 2-1 Galatasaray Petrol Ofisi)

YORUM YAZ