MENÜ

Çağlar Söyüncü'ye 20 milyon euro! Fenerbahçe peşinde...

Stoper takviyesine hazırlanan Fenerbahçe'de Çağlar Söyüncü gündemde. Sarı-lacivertliler, A Millî Takım'ın stoperi için yoğun mesai harcarken sürpriz gelişmeler de yaşanıyor. İşte detaylar...

Çağlar Söyüncü'ye 20 milyon euro! Fenerbahçe peşinde...

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe'de yönetim, bu hedef doğrultusunda büyük mesai harcıyor. Rade Krunic transferinde önemli bir yol kat eden sarı-lacivertliler, bir yandan da Çağlar Söyüncü için nabız yoklamaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Çağlar Söyüncüye 20 milyon euro Fenerbahçe peşinde...

Krunic'te fark kapanıyor

Fenerbahçe, Rade Krunic takibinde mutlu sona ulaşmak için elinden geleni yapıyor. İtalyan devi, tecrübeli orta saha oyuncusu için istediği bonservis bedelini 6 milyon Euro’ya kadar düşürdü. Fenerbahçe’nin Milan’a yaptığı 4 milyon Euro’luk son teklif geri çevrilmişti. Ancak taraflar arasındaki farkın 2 milyon Euro’ya kadar düşmesi, transferin gerçekleşmesi yolunda önemli bir gelişme olarak görülüyor. Sarı-Lacivertliler, teklifi biraz daha artırmaya hazır. İtalyan ekibi ise bonservisin büyük bir bölümünün peşin ödenmesi halinde indirim yapacağının sinyalini verdi. Haftalar önce Fenerbahçe ile el sıkışan Rade Krunic, artık tarafların bir an önce anlaşmasını bekliyor.

KRUNİC'İN ALTERNATİFİ

Çağlar Söyüncü'de rakipler çoğalıyor

Haberin Devamı

Krunic'te son durum bu şekildeyken, Çağlar Söyüncü transferinde ise rakipler çoğalıyor. Sky İtalya'da yer alan habere göre Roma Teknik Direktörü Jose Mourinho, savunmaya bir stoper takviyesi yapmak istiyor. Portekizli teknik adamın Atletico Madrid'de forma giyen Çağlar Söyüncü kiralık olarak transfer edebileceği kaydediliyor.

Çağlar Söyüncüye 20 milyon euro Fenerbahçe peşinde...

Premier Lig'den 20 milyon euro!

Öte yandan İtalyan basınına göre Çağlar Söyüncü'yü isteyen tek kulüp Roma değil. Son gelen raporlara göre A Millî Takım stoperini İngiltere Premier Lig'den de istiyorlar. Londra kulübü Fulham'ın, Çağlar Söyüncü için girişimde bulunduğu kaydedildi. Premier Lig ekibinin Çağlar için 20 milyon euro civarı bir teklifte bulunduğu gelen bilgiler arasında.

Çağlar Söyüncüye 20 milyon euro Fenerbahçe peşinde...

YORUM YAZ