Arama

Popüler aramalar

Bienvenu el yakıyor

Fenerbahçe'nin geçen sezon başında Young Boys'tan renklerine bağladığı Henri Bienvenu'nün, 1 yıllığına Eskişehirspor'a kiralanması konusunda anlaşma sağlanamadı.

Bienvenu el yakıyor

Bienvenu, geçen seneki performansı nedeniyle gözden çıkarılmıştı. Bu sene de kadroya girme şansı bulunmayan Kamerunlu golcü futbolcuya kısa süre önce Eskişehirspor'un talip olduğu, yapılan görüşmelerin ardından ise anlaşmanın sağlanamadığı öğrenildi.

Haberin Devamı

Kamerunlu futbolcunun yeni sezonda Eskişehirspor forması giymesi için gerekli şartların oluşmadığı; bunun nedeni ise Eskişehirspor'un Bienvenu için sarı-lacivertli kulübe ödeme yapmaya yanaşmaması hatta Bienvunu'nün Eskişehir forması giydiği süre içindeFenerbahçe'den aldığı yıllık ücretin bir kısmının sarı-lacivertli kulübün ödemesini istemesi oldu.

UĞUR DEMİRKIRDI - İSTANBUL / DHA