Arama

Popüler aramalar

Saras Jasikevicius'tan 5 maçlık serinin özeti: Savaşarak, mücadele ederek başardık

EuroLeague'in 13. haftasında ağırladığı Virtus Bologna'yı 66-64 mağlup ederek galibiyet serisini 5 maça çıkaran Fenerbahçe Beko'da başantrenör Sarunas Jasikevicius maçın ardından değerlendirmelerde bulundu.

Saras Jasikevicius'tan 5 maçlık serinin özeti: Savaşarak, mücadele ederek başardık

EuroLeague'in 13. haftasında İtalyan ekibi Virtus Bologna'yı 66-64 yenen Fenerbahçe Beko'nun başantrenörü Sarunas Jasikevicius, iyi oynamamalarına rağmen kazanmanın çok önemli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynanan karşılaşmanın ardından Litvanyalı başantrenör, basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

'SAHADA ÖYLE BİR OYUN YOKTU'

Oyuncularını ve taraftarları tebrik ederek sözlerine başlayan Jasikevicius, "Şaka yapacağım şu an, keyfim yerinde. Bu akşam çok iyi bir basketbol sergiledik. Elbette şaka yapıyorum. Çünkü sahada öyle bir oyun yoktu ama önemli olan kazanmak. Bunu daha önce de vurguladım. Savaşarak, mücadele ederek bunu başardık. Önemli olan da bu." ifadelerini kullandı.

Saras Jasikeviciustan 5 maçlık serinin özeti: Savaşarak, mücadele ederek başardık

MELLİ'YE ÖVGÜ 

Jasikevicius, Nicolo Melli ile ilgili bir soruya ise "Melli her şeyi anlıyor. Neyi başarmayı istediğimize dair her şeyi anlıyor. Ciddi fedakarlıklar yapıyor. Doğru faul yapmak, kenara gelmek gibi. Sahaya fiziksellik getiriyor. Takıma çok şey katıyor. Yeni oyuncularımızın gelişimine ihtiyacımız var. Bu süreçte Melli gibi oyuncuların katkısına çok ihtiyacımız var." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

9 GÜNLÜK ARA OLACAK 

Her zaman harika oynamanın mümkün olmadığını aktaran Jasikevicius, "Her zaman çok iyi basketbol oynayamıyoruz. En değerli galibiyetler böyle anlarda gelen galibiyetler oluyor. 9 günlük bir ara olacak. Gerçek şu ki dinlenmeye ihtiyacımız var. Bazıları izin yapacak, bazıları milli takımlarında olduğu için izin yapamayacak. FIBA ve Avrupa Ligi arasında hepimizin bildiği bir durum var. Bu da buna sebebiyet veriyor." diye konuştu.

Saras Jasikeviciustan 5 maçlık serinin özeti: Savaşarak, mücadele ederek başardık