MENÜ

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Olympiakos maç sonucu: 79-77

Euroleague’de evinde yenilgi yüzü görmeyen Fenerbahçe Beko, 6. hafta maçında son finalist Olympiakos’u ağırladı. 5 maçta 4 galibiyet alan Sarı-Lacivertliler, Yunan ekibini de devirerek serisine devam etti.

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Olympiakos maç sonucu: 79-77

Fenerbahçe Beko, EuroLeague 6. maçında son finalist Olympiakos’u konuk etti. Tek yenilgisini 2. haftadaki Valencia deplasmanında alan ve son 3 maçtır kaybetmeyen Sarı-Lacivertliler, Yunan ekibi karşısında da bu seriyi sürdürmeye çalışıyordu.

Haberin Devamı

İlk periyotta farklı üstünlük

Evinde rakip tanımayan ve 5 maçta 4 galibiyet alan Kanarya, Olympiakos engelini de kayıpsız geçmeyi başardı. Maça çok iyi başlayan Fenerbahçe Beko ilk periyodu 29-14 önde tamamladı. İkinci periyotta biraz daha Yunanlar oyuna ağırlığını koysa da temsilcimiz devreyi 46-33 önde bitirdi. Üçüncü periyotta ise Kırmızı-Beyazlılar fark yarattı. Periyot sonunda fark 1'e kadar indi: 58-57...

Beraberlik yakalansa da...

Son periyot da nefes kesti. Olympiakos zaman zaman beraberliği dahi yakaladı ancak Fenerbahçe Beko 79-77 kazanmasını bildi ve art arda 4. galibiyetini alarak serisini sürdürdü. Olympiakos ise 5 maçta 3 galibiyette kaldı.

Pierre devam edemedi

Fenerbahçe’nin Olympiacos’u konuk ettiği karşılaşmada sarı-lacivertli ekibin ABD’li oyuncusu Dyshawn Pierre karşılaşmaya devam edemedi. Mücadelenin ilk 8 dakikasında 14 sayı atan Pierre, ilk periyodun bitimine 1.40 kala kenara geldi. Bu dakikanın ardından oyuna bir daha girmeyen tecrübeli oyuncunun baldırında bir problem olduğu öğrenildi.

Haberin Devamı

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Olympiakos maç sonucu: 79-77

Fred de salondaydı

Zorlu mücadeleyi Fenerbahçe futbol takımının Brezilyalı yıldızı Fred de salonda takip etti. Maç sonunda tecrübeli oyuncu da büyük sevinç yaşadı.

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik
HAKEMLER: Fernando Rocha, Uros Nikolic, Saso Petek
FENERBAHÇE BEKO: Calathes 6, Guduric 4, Pierre 14, Hayes-Davis 9, Papagiannis 15, Motley 10, Wilbekin 7, Dorsey 8, Sestina, Madar 6
OLYMPIACOS: Walkup, Canaan 15, Fall 7, Papanikolaou 7, Peters 19, Williams-Goss 13, Milutinov 12, Brazdeikis 4, Larentzakis, 
1’İNCİ PERİYOT: 29-14
DEVRE: 46-33
3’ÜNCÜ PERİYOT: 58-57
5 FAUL: 35.13 Motley

(ÖZET) Fenerbahçe Beko - Olympiakos maç sonucu: 79-77

 

YORUM YAZ