MENÜ

Igor Kokoskov: Fenerbahçe harika bir kulüp!

Fenerbahçe Basketbol Takımı’nın yeni coachu Igor Kokoskov, “Zeljko Obradovic ile olağanüstü bir ilişkim var ve benim akıl hocamdır. Fenerbahçe harika bir kulüp ve amacının her zaman zirve olduğunu biliyorum” dedi.

Igor Kokoskov: Fenerbahçe harika bir kulüp!

Zeljko Obradovic'in ardından Fenerbahçe Beko’nun başına geçen Sırp coach Igor Kokoskov, Sarı-Lacivertliler’le anlaşma sürecini, yeni sezon öncesi planlarını ve daha birçok konu hakkındaki düşüncelerini sportklub.rs adlı siteye anlattı.

Haberin Devamı

Kokoskov şunları söyledi:

“Her şey çok hızlı oldu. Yol haritası belirledik ve çok çabuk şekilde anlaşmaya vardık. Son 20 yılım NBA’de geçti ve Avrupa’da ilk kezbir kulüp takımı çalıştıracağım. Fenerbahçe harika bir kulüp ve amacının zirveye oynamak olduğunu biliyoruz. Zeljko Obradovic ile olağanüstü bir ilişkim var. Benim her zaman akıl hocamdır. Birkaç yıl önce İstanbul’da onun misafiri olmuştum. Bu esnada Fenerbahçe’nin organizasyon olarak nasıl işlediğini görme fırsatım oldu.” ‘

Kararımda destek oldular’

“Bu yüzden Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmek benim için hiç zor olmadı. Yine Fenerbahçe’nin eski oyuncularından Bogdan Bogdanovic’le de samimi dostum. Hem Bogdan hem de Obradovic, kulüpte büyük bir iz bıraktı. Kararımda bana destek oldular. Aynı zamanda ülkem Sırbistan’ın Milli Takımı’nı çalıştırmam bir sorun değil. Bu benim çok zevk aldığım bir şey.”

YORUM YAZ