MENÜ

Fenerbahçe'den forvete transfer! Anlaşma sağlandı

EuroLeague temsilcimiz Fenerbahçe Beko forvet transferinde Türk Telekom forması giyen 26 yaşındaki Amerikalı Nate Sestina ile büyük ölçüde anlaştı.

Fenerbahçe'den forvete transfer! Anlaşma sağlandı

Türk Hava Yolları EuroLeague'deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko gelecek sezon için transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler bu sezon forvet rotasyonunda yaşanan eksikliği gidermek için harekete geçti.

Haberin Devamı

Transferde adres Türk Telekom

İtalyan gazeteci Luca D'Alessandro'nun haberine göre Fenerbahçe, Türk Telekom forması giyen 26 yaşındaki Amerikalı forvet Nate Sestina ile büyük ölçüde anlaşma sağladı.

Denizli'den Ankara aktarmalı İstanbul

Geçtiğimiz sezonu Yukatel Merkezefendi Belediyesi çatısı altında Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde geçiren 2.06'lık forvet, sezon başında Ankara ekibi Türk Telekom'a transfer olarak kariyerini ülkemizde sürdürmeye devam etti.

Fenerbahçeden forvete transfer Anlaşma sağlandı

Türk Telekom'un müthiş sezonunda kilit rol oynadı

Sezon başında takımınn başına Erdem Can'ı getiren Türk Telekom, Süper Lig ve EuroCup'ta oldukça başarılı bir sezon geçirdi. Avrupa'da finale tırmanan ve ligde normal sezonu lider bitiren Türk Telekom'un kilit isimlerinden olan Sestina sezonu tüm kulvarlarda %41.4 üçlük isabet oranıyla; 10.6 sayı, 4 ribaunt ortalamaları ile sürdürüyor.

Haberin Devamı

Büyük yıldızlar gibi Kentucky çıkışlı

Amerikalı oyuncu kolej deneyiminin son senesini; John Wall, Devin Booker, Anthony Davis ve Demarcus Cousins gibi NBA yıldızlarının yetiştiği NCAA ekibi Kentucky Wildcats'te yaşadı. Kolejde ilk 3 yılını Bucknell Bison'da geçiren oyuncu son yıl Kentucky'ye transfer oldu ve üniversite hayatını orada tamamladı.

Fenerbahçeden forvete transfer Anlaşma sağlandı

Bjelica forvet rotasyonunun belini büktü

Fenerbahçe'de sezon başında forvet rotasyonu Dyshawn Pierre, Nigel Hayes-Davis ve Nemanja Bjelica üzerine kurulmuştu. Nemanja Bjelica'nın sezonun büyük bölümünü kaçırmasına neden olan calf sakatlığı nedeniyle, Pierre-Hayes ikilisi sezon boyu maçlarda uzun süreler almak zorunda kaldı.

Fenerbahçeden forvete transfer Anlaşma sağlandı

YORUM YAZ