Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz tercihler! İki seçeneği var

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Trendyol Süper Lig'in 38. haftasında İstanbulspor'u ağırlayacakları mücadelede eksik oyuncularından dolayı ilk 11 için kararını vermekte zorlanıyor. Tecrübeli hocanın İstanbulspor karşısında 2 seçenek hazırladığı ve buna göre son kararını vereceği aktarıldı. İşte Kartal'ın zor kararına dair detaylar...

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'dan sürpriz tercihler! İki seçeneği var

Trendyol Süper Lig’de 37. hafta maçlarının ardından yapılan sevkler, PFDK tarafından görüşülüp Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki derbiye dair kararlar açıklanmıştı.

Haberin Devamı

Verilen cezaların ardından Sarı-Lacivertli ekipte İsmail Kartal, Süper Lig'in son haftasında sahaya çıkaracağı 11 için kara kara düşünmeye başladı. Kartal, İstanbulspor karşısında 2. seçenek üzerinde duruyor. Detaylara göz atalım...

İŞTE PEŞİNDE OLDUKLARI YILDIZ!

PFDK'dan ceza yağdı!

Fenerbahçeli futbolculardan Mert Hakan Yandaş 5, İrfan Can Eğribayat 3, Jayden Oosterwolde 1 maç men cezasına çarptırıldı. İsmail Kartal'ın oğlu Emre Kartal'a 1 yıl hak mahrumiyeti cezası verildi. Fenerbahçe Kulübü'nün doktoru Ertuğrul Karanlık'a da 5 maçtan men cezası verilmişti.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan sürpriz tercihler İki seçeneği var

10 eksik var!

Fenerbahçe, Galatasaray deplasmanından tarihi bir galibiyetle ayrılmayı başardı. Böylece şampiyonluk umutları son haftaya taşındı. İsmail Kartal, sezonun mutlu sonla noktalanacağı konusunda son derece ümitli. Samandıra’da moraller yerinde. Ancak yarınki İstanbulspor mücadelesi öncesi takımda 10 eksik bulunması, Kartal’ı kadro tercihi konusunda zorluyor.

Haberin Devamı
İsmail Kartal: Bu ülkenin en iyi futbol oynayan takımı kim, herkese gösterdik

İsmail Kartal'ın zor kararı

Djiku, Batshuayi, Mert Hakan, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat cezalı. Krunic, İsmail, Cengiz, Serdar Aziz ve İrfan Can Kahveci ise sakat. Yarınki mücadelede Szymanski’nin orta sahanın merkezinde görev yapması bekleniyor. 3 yerli 2 alternatif var.

Ferdi ve Çağlar’ın yeri garanti. İlk seçenek, ileri uçta Dzeko ile birlikte Serdar Dursun’un oynaması. Bu durumda sağ kanat King’e kalacak. Diğer alternatif ise sağ bekte Mert Müldür’ün forma giymesi, Samuel’in ise sağ açıkta görev yapması. Bu durumda Tadic, 10 numara pozisyonuna kayacak, sol açıkta King olacak.

Fenerbahçede İsmail Kartaldan sürpriz tercihler İki seçeneği var

Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın ilk 11'deki 1. seçeneği şu şekilde: 

Livakovic, Samuel, Becao, Çağlar, Ferdi, King, Szymanski, Fred, Tadic, S.Dursun, Dzeko.

2. seçenek ise şöyle:

Livakovic, M.Müldür, Becao, Çağlar, Ferdi, Szymanski, Fred, Samuel, Tadic, King, Dzeko.

YORUM YAZ