MENÜ

Fenerbahçe istiyordu! Anadolu Efes transfer için devreye girdi

EuroLeague'de transferin kapanmasına az bir süre kala boşta olan Tyler Dorsey için Anadolu Efes'ten sürpriz bir hamle geldi.

Fenerbahçe istiyordu! Anadolu Efes transfer için devreye girdi

NBA'de aradığını bulamayan ve Amerika'da kalmak isteyen 27 yaşındaki basketbolcu Tyler Dorsey, NBA G League'in Texas Legends takımında forma giyiyordu. Ancak başarılı guard'ın performansı beklenenin altında olunca işler istediği gibi gitmedi ve önceki gün yapılan açıklamaya göre takımdan ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Tyler Dorsey'in bu gelişmeden sonra yeniden EuroLeague'e geri dönebileceği belirtilmişti.

Tecübeli basketbolcu ile sezon başında Fenerbahçe Beko yakından ilgilenmiş ancak oyuncu şansını NBA'de denemekten yana kullanmıştı.

ANADOLU EFES İDDİASI

EuroLeague'deki temsilcilerimizden Anadolu Efes'in Tyler Dorsey yarışına dahil olduğu öne sürüldü.

Sportal.gr sitesinin haberine göre; Anadolu Efes, Tyler Dorsey ile ciddi şekilde ilgileniyor. Koç Ergin Ataman, Vasilije Micic'in sakatlığının ciddi olabileceğini ifade ederken Efes transferde adım attı.

Panathinaikos'un da ilgisinin olduğu belirtilirken Dorsey'in 750 bin euro civarında bir ücret istediği ifade edildi. EuroLeague'de transfer 1 Mart, 21.00'da bitiyor.

Haberin Devamı

Tyler Dorsey NBA öncesi EuroLeague'de Maccabi Tel Aviv ve Olympiacos formalarını giydi. Özellikle Yunan ekibinde yıldız basketbolcu en verimli dönemini yaşadı.

İNGİLİZ EKİPLERİ PEŞİNDE

YORUM YAZ