MENÜ

Fenerbahçe Beko'dan siyah forma kararı

Ülkemizde yaşanan deprem felaketine duyarsız kalmayan Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague'in 25. haftasında Partizan'ı konuk olacağı maça siyah formayla çıkacaklarını açıkladı.

Fenerbahçe Beko'dan siyah forma kararı

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines EuroLeague 2022-23 sezonu 25. hafta maçında Partizan'a konuk olacak. Stark Arena’da oynanacak mücadeleyi Miguel Angel Perez (İspanya), Borys Rzyhyk (Ukrayna), Gytis Vilius (Litvanya) hakem üçlüsü yönetecek.

Haberin Devamı

Dimitris Itoudis: Ne yapmamız gerektiğinin farkındayız

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Beko Başantrenörü Dimitris Itoudis, “Önümüzde çok zorlu bir görev olduğunu biliyoruz. Ne yapmamız gerektiğinin farkındayız ve oraya çok agresif bir maç oynamaya gideceğiz.” dedi.

Fenerbahçe Bekodan siyah forma kararı

Melih Mahmutoğlu: Kalbimizin en derinlerinde hissediyoruz

Kaptan Melih Mahmutoğlu ise, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Peş peşe gelen depremlerden dolayı hayatını kaybeden insanlarımızın üzüntüsünü kalbimizin en derinlerinde hissediyoruz. Dualarımız oradaki insanlarımızla birlikte. Basketbola odaklanmanın çok zor olduğu bir dönemdeyiz ancak bu karşılaşmanın bizim için önemini biliyoruz. En iyi mücadelemizi ortaya koyarak galip gelmek istiyoruz.” diye konuştu.

Haberin Devamı

'Partizan maçında 'Siyah' formamızla parkede olacağız'

Ülkemizde yaşanan deprem felaketine duyarsız kalmayan temsilcimiz, zorlu maça siyah formayla çıkacaklarını duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Partizan maçında 'Siyah' formamızla parkede olacağız. Kalbimiz ve dualarımız deprem bölgelerindeki vatandaşlarımızla." ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe Bekodan siyah forma kararı

YORUM YAZ