MENÜ

Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Jasikevicius eski takımını yıktı

Fenerbahçe Beko, THY EuroLeague'nin 15. hafta maçında Litvanya'nın Zalgiris Kaunas ekibiyle karşı kaşrıya geldi. Heyecan dolu maçı Fenerbahçe Beko 80-78 kazandı.

Fenerbahçe Beko'dan muhteşem geri dönüş! Jasikevicius eski takımını yıktı

THY EuroLeague'nin 15. haftasında temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Zalgiris Kaunas ile kozlarını paylaştı. Kritik maç Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda oynandı. Son anları nefes kesen müsabakayı Fenerbahçe Beko 80-78'lik skorla kazandı ve bu sezonki sekizinci galibiyetini aldı.

Haberin Devamı

Sarı-lacivertliler, maçta ilk çeyreği 22-26 geride tamamlarken, soyunma odasına da 37-48 geride girdi. Fenerbahçe Beko, üçüncü çeyrekte farkı eritse de Zalgiris, son periyoda 62-56 önde gitti. Sarı-lacivertliler, Dorsey ve Guduric’in basketleri ile dördüncü çeyreğin başında 64-62 öne geçti. Wilbekin ile skor üstünlüğünü koruyan Fenerbahçe, Dorsey ile de skoru 80-76’ya taşıdı. Son topu da iyi savunan sarı-lacivertliler, mücadeleden 80-78 galip ayrıldı.

'BÜYÜK EFOR SARF ETTİK'

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Jasikevicius, "Maça çok yavaş başladık ama daha sonra toparlandık. İki farklı yarı vardı diyebiliriz. İkinci yarı büyük efor sarf ettik. Enerjimizi toparlayıp, Berlin için hazır olmamız gerekiyor." diye konuştu.

Haberin Devamı

MAÇIN KARNESİ

SALON: Ülker Spor ve Etkinlik
HAKEMLER: Juan Carlos Garcia, Rain Peerandi, Thomas Bissuel
FENERBAHÇE BEKO: Calathes 5, Wilbekin 17, Pierre 7, Nigel Hayes-Davis 6, Motley 16, Sertaç Şanlı 3, Papagiannis, Tarık Biberovic, Guduric 7, Dorsey 19, Madar, Sestina
ZALGIRIS KAUNAS: Ulanovas 2, Hollins 7, Birutis 14, Evans 19, Smits 16, Kevarrius Hayes 7, Giedraitis 2, Sumner 6, Dimsa 3, Lavrinovicius 2
1’İNCİ PERİYOT: 22-26
DEVRE: 37-48
3’ÜNCÜ PERİYOT: 56-62
5 FAUL: 33.42 Sertaç Şanlı (Fenerbahçe Beko)

Fenerbahçe Bekodan muhteşem geri dönüş Jasikevicius eski takımını yıktı

YORUM YAZ