MENÜ

Fenerbahçe Beko'da 16 yaşındaki genç oyuncu Ömer Ege Ziyaettin tarihe geçti!

İlk kez Fenerbahçe Beko formasıyla Tofaş karşısında parkeye çıkan 2008 doğumlu altyapı sporcusu Ömer Ege Ziyaettin, basketbol süper lig tarihinin en genç oyuncularından biri olmayı başardı.

Fenerbahçe Beko'da 16 yaşındaki genç oyuncu Ömer Ege Ziyaettin tarihe geçti!

Fenerbahçe Kulübü, altyapı yıldızlarını son senelerde bir bir A Takımı’na kazandırmaya devam ediyor. Arda Güler örneği ile zirve yapan Sarı-Lacivertli ekip şimdi de basketbolda bir geleceğin yıldız adayını sahneye çıkardı.

Haberin Devamı

Omuzlarda taşındı!

İlk kez Fenerbahçe Beko formasıyla Tofaş karşısında parkeye çıkan 2008 doğumlu altyapı sporcusu Ömer Ege Ziyaettin, basketbol süper lig tarihinin en genç oyuncularından biri unvanını aldı. Mücadele 10 dakika sahada kalan Ömer Ege rakip potaya da 6 sayı bırakarak, 1 ribaunt, 1 asistle mücadele etti. Maç sonunda teknik heyet ve basketbolcu ağabeyleri Ömer Ege’ye büyük bir jest yapıp, omuzlarda taşıdı.

Fenerbahçe Bekoda 16 yaşındaki genç oyuncu Ömer Ege Ziyaettin tarihe geçti

Obradovic'le fotoğraf çektirmişti!

Ömer Ege Ziyaettin, efsane coach Zeljko Obradovic’in Fenerbahçe’yi çalıştırdığı dönem, 2016’da fotoğraf çektirmiş, şimdi de coach Jasikevicius önderliğinde 16 yaşındayken Fenerbahçe’nin A Takım’yla ilk maçına çıktı.

YORUM YAZ