MENÜ

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Anadolu Efes'e tepki

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin düzenlediği basın toplantısında Turkish Airlines EuroLeague'de Rus takımlarıyla oynanan maçların geçersiz sayılması konusunda Anadolu Efes'in kullandığı oy hakkında açıklamalarda bulundu. Ali Koç, "Anadolu Efes, EuroLeague'de beni hayretlere düşürdü." dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'tan Anadolu Efes'e tepki

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, gündemdeki konulara ilişkin düzenlediği basın toplantısında Turkish Airlines EuroLeague'de Rus takımlarıyla oynanan maçların geçersiz sayılması konusunda Anadolu Efes'in kullandığı oy hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Anadolu Efes'in kendisini hayretlere düşürdüğünü belirten Ali Koç, aynı zamanda Anadolu Efes Başkanı Tuncay Özilhan'a konu hakk9ında mektup yazacağını belirtti.

Ali Koç'un açıklaması şu şekilde:

"Anadolu Efes, EuroLeague'de beni hayretlere düşürdü. Tuncay Bey'e de mektup yazacağım ve bunu paylaşacağım. Bu kadar Fenerbahçe kompleksleri olduğunu düşünmüyordum. Yanlış tanımışız."

Neler yaşanmıştı?

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısı sonrası Türk takımları Anadolu Efes ve Fenerbahçe Beko'nun da aralarında bulunduğu 13 kulübün katıldığı oylamada Anadolu Efes'in de aralarında bulunduğu 7 kulüp, "Rus takımları ile oynanan maçlar sayılmasın" derken, diğer 6 kulüp ise "Rus takımlarıyla oynanmış maçlar sayılsın, sezon sonu galibiyet yüzdesine bakılsın" seçeneğinde karar kıldı. Oylama sonucunda 1 oy farkla ilk tercih kabul edilmişti.

Haberin Devamı

YORUM YAZ