MENÜ

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması! 'İnandığım plan bu şekilde'

Trendyol Süper Lig'in 3. haftasında Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mücadele öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Belözoğlu, futbola dair inandığı planın altını çizdi.

Başakşehir'de Emre Belözoğlu'ndan Fenerbahçe açıklaması! 'İnandığım plan bu şekilde'

Fenerbahçe'ye konuk olacak olan Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, mücadele öncesinde önemli açıklamalar yaptı. Belözoğlu, futbola dair inandığı planın altını çizdi ve iki takım arasındaki ekonomik farka da değinmeyi ihmal etmedi.

Haberin Devamı

Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'nun açıklaması şu şekilde: 

"Fenerbahçe maçı için benim planlarımda değişiklik yok, olamaz da. Çok inandığım, akıl yorduğum bir iş futbol. Karşımızdaki rakipler çok fazlasıyla arayı açmış durumda. Artık bütçesel anlamda da diğer rakiplerini fazlasıyla aşağıya almış durumda.

"Fenerbahçe çok büyük bir takım. Bildiğim kadarıyla 41 tane oyuncuları var. Ödediklerini maaşı düşündüğünüzde, 100 milyon Euro'lara yakın maaş ödüyorlar oyuncularına.

"Bizi zor bir maç bekliyor. Ama biz orada elimizden gelen her şeyi yapmaya ve kazanmaya gideceğiz. Yapabilir miyiz, yapamayız onu göreceğiz ama bunun için çalışacağız. İnandığım plan bu şekilde."

Başakşehirde Emre Belözoğlundan Fenerbahçe açıklaması İnandığım plan bu şekilde

YORUM YAZ